• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • gezouten vlees

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Gezouten vlees

Fabrikant/producent
  1. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Drie vrienden met een passie voor gastronomie en grote natuurliefhebbers, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Het is hun ambitie om Frans wildvlees en vlees van zwarte varkens Bigorre AOP goed tot hun recht te laten komen door gebruik te maken van korte afzetkanalen. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten verwerkt in heerlijke en innovatieve recepten, en zetten zich in om voedselverspilling in het kader van jachtactiviteiten tegen te gaan. Ze willen de buitengewone streekproducten uit de Centrale Pyreneeën toegankelijk maken voor zoveel mogelijk personen en hun tegelijk een unieke culinaire ervaring bieden. Onze ambachtelijke varkensslager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en verdiende verschillende onderscheidingen op het gebied van fijne vleeswaren. Hij gebruikt grondstoffen uit de streek om producten van topkwaliteit te vervaardigen.

  2. CÔTE2BOEUF

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, een producent van ambachtelijke vleeswaren in Aveyron, herstelt een Frans gastronomisch icoon in zijn oude glorie: de worst! Het wordt op de ouderwetse manier gemaakt met slechts 3 ingrediënten: vlees geselecteerd van boerderijen in Aveyron, Guérande zout, IGP Kampot peper. Geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen, geen nitrieten! Slechts 3 ingrediënten, net als vroeger.Coppa, lonzo, gezouten ham, gezouten Aubrac rundvlees, chorizo, guanciale, droge worst en salami vormen ons assortiment nitrietvrije vleeswaren, geproduceerd in onze werkplaats in Laissac in Aveyron. COTE2BOEUF is ook de uitvinder van Popines: dun gesneden vleeswaren in een 100% recyclebare, retourbare glazen pot. Eenmaal vacuüm verpakt is Popine 3 maanden houdbaar op kamertemperatuur. Verkrijgbaar in 3 formaten (Popine, Marmite, Chaudron), begeleidt het uw raclettes in de winter en charcuterieschotels in de zomer.

  3. JAEGER-VERSAND

    Duitsland

    Het bedrijf JAEGER-VERSAND, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, Zuivelindustrie - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bonefeld, Duitsland.

  4. JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR

    Duitsland

    Het bedrijf JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, Zuivelindustrie - machines en materialen, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Vlees- en vleeswarenindustrie - machines en materialen, Kook- en rookinstallaties voor vleeswarenbereiding, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Röfingen, Duitsland.