• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • gezouten ansjovis

Resultaten voor

Gezouten ansjovis - Import export

  1. DELFINO BATTISTA

    Italië

    Verified by europages badge

    Pasquale Battista startte na de oorlog een klein laboratorium voor de productie van blikconserven in Cetara, dat hij tot in de jaren 90 enthousiast en trots beheerde. In de loop van de jaren is de smaak van onze producten niet veranderd, net zomin als de fasen van het productieproces en de zorgvuldige selectie van de grondstoffen. Al deze fasen worden met nauwgezette aandacht uitgevoerd om naleving van de productienormen en de huidige wetgeving te garanderen.

  2. CONSERVAS CATALINA

    Spanje

    Het bedrijf CONSERVAS CATALINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Visconserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren gezouten ansjovis, en verpakte bonito's. Het is gevestigd in Santoña, Spanje.

  3. CONSERVAS HOYA

    Spanje

    Visconserven. Boniet, witte tonijn, ansjovis, gezouten vis, sardines, mosselen, horsmakreel, lever, vispastei, vissalade, glasaaltjes, enz..

  4. CONSERVAS LINDA PLAYA

    Spanje

    Bij Linda Playa produceren en verkopen we gepekelde ansjovis. We beantwoorden aan de behoeften van de nationale en internationale markt. We bereiden de ansjovis en het pekelnat op ambachtelijke wijze. We zijn gevestigd te Colindres, een strategische landtong in de Cantabrische zee.

  5. CONSERVAS ANGELACHU

    Spanje

    Het bedrijf CONSERVAS ANGELACHU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Conserven - vis, schaal- en schelpdieren, slakken. Het is tevens aanwezig in de sectoren ansjovis, bonito's, visconserven, en Vis - gezouten. Het is gevestigd in Santoña-Cantabria, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. SALAZONES MORENO

    Spanje

    Het bedrijf SALAZONES MORENO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vis - gerookt en gezouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren ansjovis, en ansjovisfilets. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.