• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • zachte kaas

Resultaten voor

Zachte kaas - Import export

  1. PATURAGES COMTOIS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    PÂTURAGES COMTOIS is een coöperatie die in 1985 is ontstaan uit de fusie van verschillende gemeentelijke coöperaties, tussen 1985 en 1996. Deze collectieven, die van oudsher Grand Cru Emmental IGP Label Rouge produceerden, diversifieerden naar de productie van zachte kazen met een gebloemde korst en gewassen korst. Nadat de coöperatie "Pâturages Comtois" was geworden, zette zij haar diversificatie voort met metton voor cancoillotte, en Gruyère de France IGP. Vandaag de dag is Pâturages Comtois ook een producent van cancoillotte. De kaascoöperatie van de Hauts du Val de Saône verwerkt elk jaar 35 miljoen liter melk tot zachte en gekookte perskaas. De coöperatie exporteert 75% van haar productie van zachte kaas. Dankzij haar knowhow kan zij in zeer korte tijd meer dan 3.500 ton zachte kazen leveren aan de vijf continenten. De kaasmaker biedt zijn klanten snelle levering per vliegtuig of levering in bevroren verpakking.

  2. DE KAZERIJ

    België

    Goesting in ... karaktervolle kaas van eigen bodem! GOESTING Goesting is volgens de Vlaming het mooiste woord van de Nederlandse taal en betekent 'zin hebben in'. Oorspronkelijk komt het van het Latijnse woord 'gustus', wat 'smaak' betekent. KARAKTERVOLLE KAAS In Flandrien-kaas herontdek je de Vlaamse, authentieke smaak van weleer. Je geniet van de intense en tegelijk zachte nasmaak. Je proeft karaktervolle kaas, een Flandrien waardig! VLAAMSE BODEM Een lekkere Flandrien-kaas ontstaat bij de bron, Vlaamse melk van de allerhoogste kwaliteit. De bereiding van de kazen gebeurt naar traditioneel recept en volgens de strengste kwaliteitseisen, waarbij het vakmanschap van de kaasmaker een cruciale rol speelt. Met een natuurlijk rijpingsproces en de nodige tijd krijg je een Flandrien-kaas waar je echt goesting in hebt!

  3. KASI FOOD

    Nederland

    Kasi Food is producent van kaas producten en plantaardige kaas op maat voor haar B2B afnemers. Zo maken we smeerkaas, plantaardige zachte en harde kaas, verse roomkaas, smeltkaas blokken, gepasteuriseerde kaas, natuurlijke zuivel flavours (EMD) en halffabrikaten voor snack- en vegetarische producten. We kunnen differentiëren op uiterlijk, smaak en textuur eigenschappen. Onze expertise ligt in het produceren van een breed scala aan kaas- en zuivelproducten voor de industriële- en de retailmarkt. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met de ontwikkeling van nieuwe producten, verpakkingen, specificaties en wetgevingen. We geloven in gezamenlijke ontwikkeling, waarin we onze flexibiliteit, innovatiekracht en focus op kwaliteit kunnen inzetten. Kasi Food maakt onderdeel uit van de Lekkerkerker Groep.

  4. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

    Italië

    Het merk BHARBJT produceert sinds 40 jaar snijmessen in een ambachtelijke werkplaats opgericht door Giulio Gianola in 1962. Dit kleine familiebedrijf heeft zich gespecialiseerd in kaasmessen en in artikelen voor kaashandelaars: messen voor harde kazen maar ook voor zachte kazen, boren voor kaas en boter, botermessen, messen voor het schrapen van kaas en vele andere kwaliteitsproducten.

  5. SCHÜSSLER NOVACHEM GMBH

    Duitsland

    Zouten vormen een integraal onderdeel van ons leven, we komen ze bij elke stap die we tegen: Ze maken vloerbedekkingen hard, textiel zacht, veilige wegen, kelders droog en de zure maag weer neutraal. Je vindt ze in bierbrouwerijen, in kaas en in steeds meer voedingssupplementen zoals magnesiumtabletten en sportdranken. Omdat ons lichaam ook ongeveer 5% aan zout bevat, dat wij bijvoorbeeld verliezen bij zweten en dat steeds opnieuw moet worden gecompenseerd. Om te blijven profiteren van ons dagelijks werk, investeren we veel in onderzoek en ontwikkeling. Nieuwe processen en patenten helpen ons producten op basis van calcium, magnesium en natrium te produceren met minder energie in betere kwaliteit, om ze beter te gebruiken en om ze gemakkelijker te vervoeren. Wij danken de deelstaat Saksen-Anhalt, de federale overheid en de Europese Unie voor de ondersteuning van deze activiteiten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. CAPRA

    België

    Vanop de industriezone in Halen - Limburg, verwerkt Capra geitenmelk tot gepasteuriseerde geitenwrongel. Dagelijks wordt de geitenmelk opgehaald bij een dertigtal boeren in België en Nederland, daarnaast wordt er ook nog melk aangekocht bij een aantal cooperaties. Geitenkaas wordt vandaag meer en meer gewaardeerd, maar toch is geitenkaas al een eeuwenoud product. Capra Hircus - geit - is een dier dat zelfs in extreme omstandigheden overleefde. Al sinds de Oudheid was de geit het huisdier bij uitstek, er werd sinds toen reeds kaas gemaakt van geitenmelk. Dankzij de goede zorgen van onze geitenhouders en een goed uitgebalanceerd voederproces, ontvangt CAPRA dagelijks melk van topkwaliteit en slagen wij erin een kaas van hoogstaande kwaliteit te produceren met een zachte, smeuïge smaak.

  2. DUPONT CHEESE

    België

    Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen, ... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië. Rechtstreekse import, optimale rijping en opslag, een permanente stock van meer dan 1.000 kaassoorten zijn de garantie voor kwaliteit, versheid en variatie. Onze kaasmeesters verlenen graag professioneel advies over assortiment, bewaring, versnijding, ... en dat op een gepersonaliseerde manier en vol passie! Onze commerciële medewerkers kennen niet alleen het assortiment door en door, maar behartigen elke klant professioneel, hartelijk en met kennis van zaken, want ook zij delen uw passie voor kaas!

  3. KAASIMPORT JAN DUPONT

    België

    Al 85 jaar selecteren wij de beste kazen in heel Europa: AOC-kazen, rauwmelkse kaas, specialiteiten van artisanale kaasmakerijen, exclusieve kaasproducten rechtstreeks van bij de boer, harde - halfharde en zachte kazen, ... Met een neus voor kwaliteit en verfijning weten onze kaaskeurders het meest uitgebreide en uitgelezen assortiment van kazen samen te stellen, van Ierland tot Italië. Rechtstreekse import, optimale rijping en opslag, een permanente stock van meer dan 1.000 kaassoorten zijn de garantie voor kwaliteit, versheid en variatie. Onze kaasmeesters verlenen graag professioneel advies over assortiment, bewaring, versnijding, ... en dat op een gepersonaliseerde manier en vol passie! Onze commerciële medewerkers kennen niet alleen het assortiment door en door, maar behartigen elke klant professioneel, hartelijk en met kennis van zaken, want ook zij delen uw passie voor kaas!

  4. DEJONG CHEESE

    Nederland

    DeJong Cheese produceert sinds 1995 verse en zachte kazen op basis van koe -en geitenmelk. Volgens traditioneel recept vervaardigen wij de lekkerste verse en zachte kazen in verschillende smaken en gewichten. We bieden een breed assortiment in Retail-concepten en Foodservice producten met verse roomkazen en geitenkaasrollen, verkruimelde kaas, heerlijke smeerbare kazen en geitenkazen. Daarnaast bieden we een prachtig gamma aan traditioneel gerijpte geitenkazen. Voor business to business klanten leveren we onze producten in grootverbruik verpakkingen. DeJong Cheese denkt ook graag mee in de vraag van de klant. Onze producten zijn in Nederland in verschillende kaasspeciaalzaken, supermarkten, Horeca en groothandels verkrijgbaar, maar u kunt ook online bestellen via onze webshop. Daarnaast worden onze kaasspecialiteiten en wrongel wereldwijd geëxporteerd.

  5. HUIS VANASSCHE

    België

    Huis Vanassche voorziet Groenten (Ruime keuze uit dagverse groenten bij Huis Vanassche zoals aardappel, bloemkolen, salades, tomaten, ... enz.), Fruit (De lekker verse vitamientjes zoals aardbeien, cavaillon, meloen, kiwi), Soepen (Dagverse soepen en roomsoepen heerlijk huisgemaakt), Bereide gerechten (Elke dag vindt u tal van vers bereide gerechten zoals spaghetti, pizza, gehaktballetjes, witloof in hesp...), Bereide groenten (Wie bereide gerechten zegt, denkt uiteraard aan bereide groenten), Rauwkost, Koude schotels, Italiaanse en Spaanse vleesdelicatessen, Kaas (Kaasplanken, raclette, harde, halfharde, zachte, blauwe, verse, geite- of light kazen). Maar ook sausen, oliën en specerijen, tapas en beleg, pasta, belegde broodjes en verrassingsbrood, dranken, koffie en suiker, brood, confituren en choco's, koekjes, suikervrije producten, zuivel en yoghurt, noten, vijgen, dadels, snoepgoed en ten slotte varia.