• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • natuurlijke rijping

Resultaten voor

Natuurlijke rijping - Import export

  1. THE FAMILY BUTCHERS GERMANY GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    The Family Butchers (TFB) is het op één na grootste worstverwerkende bedrijf in Duitsland met acht productievestigingen, 2.400 werknemers en een jaaromzet van 720 miljoen euro. Het familiebedrijf bundelt jarenlange ervaring en expertise als productiespecialist voor private labels en als merkfabrikant voor bekende merken als Reinert Bärchen, Reinert Sommerwurst, Reinert Chambelle, Reinert Schinken Nuggetz en Reinert HerzensSACHE. Het idee van innovatie is stevig verankerd in het bedrijf: TFB heeft met succes het segment van de kinderworst uitgevonden met de Reinert Bärchenworst en heeft met Reinert HerzensSACHE het eerste worstenmerk op de Duitse markt gebracht dat gemaakt is van 100% antibioticavrije fok. Jaarlijks worden meer dan 660 miljoen zelfbedieningsproducten geproduceerd, gaande van klassieke rauwe, gebroeide en gekookte worstproducten tot creaties op het gebied van kruidenvarianten en hybride producten voor het zelfbedieningsschap, maar ook voor de servicebalie.

  2. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Drie vrienden met een passie voor gastronomie en grote natuurliefhebbers, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Het is hun ambitie om Frans wildvlees en vlees van zwarte varkens Bigorre AOP goed tot hun recht te laten komen door gebruik te maken van korte afzetkanalen. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten verwerkt in heerlijke en innovatieve recepten, en zetten zich in om voedselverspilling in het kader van jachtactiviteiten tegen te gaan. Ze willen de buitengewone streekproducten uit de Centrale Pyreneeën toegankelijk maken voor zoveel mogelijk personen en hun tegelijk een unieke culinaire ervaring bieden. Onze ambachtelijke varkensslager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en verdiende verschillende onderscheidingen op het gebied van fijne vleeswaren. Hij gebruikt grondstoffen uit de streek om producten van topkwaliteit te vervaardigen.

  3. NATURAMEL

    Nederland

    Nederland is wereldberoemd om haar speciale kazen uit de omstreken van Zuid- en Noord Holland. Echter, de op de boerderij traditioneel bereide kaas wordt nog niet op grote schaal verkocht en geëxporteerd. Wij zijn op zoek gegaan naar de unieke smaaksensatie van deze traditionele op de boerderij bereide kaas én hebben deze specialiteit gevonden bij oer-Hollandse boeren in het groene hart rondom Gouda. De boeren leveren hun kaas direct aan ons pakhuis, u koopt dus ambachtelijke kaas bij de bron! Omdat de smaak van deze op de boerderij bereide kaas zo uitgesproken vol-romig en pittig is, hebben we hem Naturamel genoemd. Dit komt doordat de koeien in sappige weiden tussen de sloten van de waard grazen, welke rijk zijn aan klavers, paardenbloemen, kruiden en vooral frisgroen gras! De natuurlijke rijping in ons pakhuis geschiedt ambachtelijk op grenenhouten planken. Ons kwaliteit- en voedselveiligheidssysteem waarborgt een kritische productcontrole, hygiënisch werken alsmede de traceerbaarheid van grondstoffen en eindproducten.

  4. BROUWERIJ RODENBACH

    België

    RODENBACH is het ‘Vlaamse roodbruine bier’, erkend als Traditioneel Streekproduct. De gemengde hoofdgisting en de rijping op eikenhouten vaten (foeders) geven het een zachtzure smaak en complexe fruitigheid net als bij wijn. RODENBACH bestaat uit 3/4 jong en 1/4 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. RODENBACH is heel verfrissend en eetlustopwekkend: het perfecte aperitief! RODENBACH Alexander werd voor het eerst gebrouwen in 1986, ter gelegenheid van de 200e verjaardag van Alexander Rodenbach, mede-oprichter van Brouwerij RODENBACH. Nu, 30 jaar later, is RODENBACH Alexander terug als waardig opvolger. RODENBACH, brouwer van de originele ‘Sour Ale’, presenteert de comeback van het bier RODENBACH Alexander. RODENBACH Vintage is het unieke resultaat van selectie, door onze RODENBACH-brouwmeesters, van de foeder die na 2 jaar rijping het beste bier heeft voortgebracht: ‘de beste foeder van het jaar.’ Op het etiket wordt altijd het nummer van de foeder vermeld en het jaartal wijst op het begin van de rijping. RODENBACH Rosso is een authentiek, licht verteerbaar, zuurzoet verfrissend bier.RODENBACH Rosso wordt gebrouwen op basis van 2-jarig - op eikenhouten foeders gerijpt – RODENBACH-bier gemengd met jonge RODENBACH, het brouwsel ondergaat daarna deels een maceratie met veenbessen frambozen en zure krieken en wordt verder aangevuld met het natuurlijk sap van deze rode vruchten.