• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijk ijs

Resultaten voor

Ambachtelijk ijs - Fabrikant Producent - Italië

ItaliëFabrikant/producent
  1. BABBI S.R.L.

    Italië

    Verified by europages badge

    Bedrijf dat halffabricaten produceert voor de fabricage van ambachtelijke ijsjes en pads voor ijs, gastronomische suikerwerkspecialiteiten op basis van wafels en chocolade sinds 1952. BABBI S.R.L. heeft een afdeling zoetwaren gewijd aan de creatie van “unieke en ongekende zoetwarenspecialiteiten” dankzij het gebruik van uitstekende, verfijnde, authentieke grondstoffen en een lange en nauwkeurige ambachtelijke bewerking.

  2. CAFFE' PASTICCERIA ZAGARA

    Italië

    De bar-banketbakkerij Zagara levert alle banketbakkers producten die bereid zijn met authentieke ingrediënten. Ceremonie taarten, gebakjes voor buffetten en veel andere producten voor allerlei soorten evenementen. Wij verkopen onze typische Siciliaanse producten in Italië en daarbuiten: amandelpers, colorelle, ambachtelijke koekjes en nog veel meer. Wij bieden catering voor ceremonieën. Kom en proef onze voorgerechten met vrienden! We heten u van harte welkom en ontvangen u op professionele wijze.

  3. CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO

    Italië

    Het bedrijf CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Taarten en cakes - bakmix, Siciliaanse """Cannolo"", cannoli, Taarten en cakes - bakmix, en ambachtelijk ijs. Het is gevestigd in Camporotondo Etneo, Italië.

  4. LA PASQUALINA

    Italië

    Het bedrijf LA PASQUALINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roomijs en sorbets. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijk ijs, ambachtelijk gebak, en Ambachtelijke chocoladefabriek. Het is gevestigd in Almenno San Bartolomeo, Italië.

  5. MAGRINI R. & CECI G. SNC

    Italië

    Het bedrijf MAGRINI R. & CECI G. SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roomijs en sorbets. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijk ijs. Het is gevestigd in Roseto D'abruzzi, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. ANTICA GELATERIA MATTEO SRL

    Italië

    Het bedrijf ANTICA GELATERIA MATTEO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roomijs en sorbets. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijk ijs, en ijsbonbons. Het is gevestigd in Baronissi, Italië.

  2. DOLCE IDEA GENNARO BOTTONE

    Italië

    Het bedrijf DOLCE IDEA GENNARO BOTTONE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ambachtelijke chocoladefabriek, en ambachtelijk ijs. Het is gevestigd in Napoli, Italië.

  3. IL GELATO SRL

    Italië

    Het bedrijf IL GELATO SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roomijs en sorbets. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijk ijs. Het is gevestigd in savignano mare (FC), Italië.

  4. CALLIPO GELATERIA S.R.L.

    Italië

    Het bedrijf CALLIPO GELATERIA S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roomijs en sorbets. Het is tevens aanwezig in de sectoren parfait, en ambachtelijk ijs. Het is gevestigd in Pizzo, Italië.

  5. BARBIERI CHIARA

    Italië

  1. CCF S.R.L.

    Italië

    CCF - Alle vormen van roomijs. We produceren sinds 2007 apparatuur voor ijslolly's, dank zij onze investeringen in technologie en onderzoek en behalen opmerkelijke resultaten met een van de meest succesvolle machines: Gelato by Ghiacciola, een buitengewone automatische machine voor de productie van ijslolly's die de echtheid van het product behoudt dank zij een krachtig, gepatenteerd koelsysteem, dat de productie van ambachtelijk ijslolly's en sorbets bij zeer lage temperaturen mogelijk maakt. PAI – De andere vorm van roomijs! De toonbank met kuipjes wordt in Italië en in het buitenland steeds vaker gebruikt voor het bewaren van ijs, zowel vanwege de geschiedenis die ze vertegenwoordigt, die teruggaat tot de oorsprong van de ambachtelijke ijsman als symbool voor ijs van hoge kwaliteit, als wegens de goede bewaring van het product. De CCF heeft de constructie van deze karakteristieke toonbank vereenvoudigd en de erkende kwaliteit van conservering van het product verbeterd door een eenvoudige maar effectieve technologie toe te passen.

  2. ROBERTO MACRI' NON SOLO DOLCE

    Italië

    De banketbakkerij Non Solo Dolce biedt een breed en gevarieerd assortiment nationale en internationale zoete specialiteiten. Van vers gebak tot het bereiden van koffie en ijs, ons motto is "ambachtelijke kwaliteit". De zorgvuldige selectie van onze grondstoffen is ongetwijfeld één van de sleutels tot het succes van ons vermaarde bankbakkerij.