• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • biscuits zonder toegevoegde suiker

Resultaten voor

Biscuits zonder toegevoegde suiker - Italië

Italië
  1. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

    Italië

    Onze oven werd opgericht in 1952 in Costalissoio, een klein bergdorpje, het hoogste deel van de gemeente Santo Stefano di Cadore, in het hart van de Dolomieten. Hij onderscheidt zich in de zoetwarensector door de productie van de klassieke "I Sartorelli"-koekjes, die nu een echt kwaliteitsproduct geworden zijn dat bekend en gewaardeerd wordt in Italië en in het buitenland. Onze oven specialiseert zich, meer en meer, in de productie van koekjes van een die bekend staan om hun hemelse smaak.Een oud en kostbaar recept, een uitgebreide en nog steeds ambachtelijke verwerkingsmethode, ingrediënten van absolute kwaliteit, vormen samen het unieke en originele van onze producten.Uit de combinatie van het verleden, vertegenwoordigd door de vakkundige bewerking van recepten van weleer, en het heden, waarvan de techniek en de modernste productiemethode een uitdrukking zijn, ontstaat een breed scala aan koekjes voor een veeleisend publiek.

  2. PANIFICIO BISCOTTIFICIO PINA FORTI

    Italië

    Al drie generaties lang zorgen wij voor zoete momenten met onze dagverse koekjes, bereid met onze aloude passie. Mattutini, riccioli, pastine, tricotti, taralle, boudoirs, così chini met vijgen en amandelen, bauletti, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, volkoren cruscolotti en pancacao zijn stuk voor stuk eenvoudige producten die het resultaat zijn van onze selectie van de beste grondstoffen en ons productieproces dat over de hele lijn gecontroleerd wordt.

Filters

Resultaten voor

Biscuits zonder toegevoegde suiker - Italië

Aantal resultaten

2 Bedrijven