• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • vacuüm verpakt vlees

Resultaten voor

Vacuüm verpakt vlees - Frankrijk

Frankrijk
  1. BRESSUIRE VIANDES

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    De firma BRESSUIRE EXPORT is een slachthuis voor runderen en is gevestigd in Bressuire in Frankrijk. Wij zijn leverancier van rundvlees en met name van vers vlees van jonge runderen. Tevens verkopen wij runderkarkassen en slachtafval. Onze productie van vers en wel of niet uitgebeend vlees is bestemd voor alle Europese en Noord-Afrikaanse landen. Wij commercialiseren vleesrassen: Charolais, Blonde d'Aquitaine, Limousin, Parthenais, enz.

  2. LE COUSTELOUS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Le Coustelous is er trots op u gastronomische producten uit het zuidwesten van Frankrijk te bieden, met bijzondere aandacht voor de vermaarde cassoulet uit Castelnaudary. Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met plaatselijke producenten om u het beste te bieden. Wij verkopen onze producten in Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, aan delicatessenzaken, wijnzaken en winkels die gespecialiseerd zijn in gastronomische producten en andere voedingsspecialiteiten. Frankrijk staat bekend om zijn gastronomie en het zuidwesten is een van de meest vermaarde regio's vanwege haar veelzijdige en heerlijke gerechten. Onze familie spitst zich sinds 1993 toe op de bereiding van heerlijke schotels voor onze klanten. Wij vinden het heel belangrijk verse, huisbereide regionale producten op de voorgrond te stellen. Foie gras, bloedworst, eendenborst e.d. Maar vooral onze vermaarde cassoulet, bereid volgens de traditie in onze familie, met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale veehouders. Wij staan tot uw beschikking voor aanvullende informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" neemt de familie een centrale plaats in in het bedrijf en wij zijn er trots op, onze passie voor de gastronomie uit het zuidwesten van Frankrijk met u te delen. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie!

  3. CÔTE2BOEUF

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, een producent van ambachtelijke vleeswaren in Aveyron, herstelt een Frans gastronomisch icoon in zijn oude glorie: de worst! Het wordt op de ouderwetse manier gemaakt met slechts 3 ingrediënten: vlees geselecteerd van boerderijen in Aveyron, Guérande zout, IGP Kampot peper. Geen conserveringsmiddelen, geen kleurstoffen, geen nitrieten! Slechts 3 ingrediënten, net als vroeger.Coppa, lonzo, gezouten ham, gezouten Aubrac rundvlees, chorizo, guanciale, droge worst en salami vormen ons assortiment nitrietvrije vleeswaren, geproduceerd in onze werkplaats in Laissac in Aveyron. COTE2BOEUF is ook de uitvinder van Popines: dun gesneden vleeswaren in een 100% recyclebare, retourbare glazen pot. Eenmaal vacuüm verpakt is Popine 3 maanden houdbaar op kamertemperatuur. Verkrijgbaar in 3 formaten (Popine, Marmite, Chaudron), begeleidt het uw raclettes in de winter en charcuterieschotels in de zomer.

  4. CONCEPT FRUITS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    CONCEPT FRUITS, gevestigd in het hart van Les Monts de l’Ardèche, is een bedrijf dat sinds 1975 gespecialiseerd is in de verwerking van tamme kastanjes en kastanjes. Het maakt deel uit van de groep ROGER DESCOURS, een toonaangevende groep en marktleider in Europa binnen de industrie van diepvriesfruit. Naast een bevoorrading van tamme kastanjes van de beste producenten, kan Concept Fruits zich bogen op een team van professionele experts in het verwerken van de vruchten. Wij bieden een essentieel assortiment op basis van tamme kastanjes bestemd voor vakspecialisten binnen het restaurantwezen en de voedingsindustrie: • Kastanjecrème • Kastanjepasta • Kastanjepuree • Kastanjes op siroop CONCEPT FRUITS biedt u recepten van kastanjecrèmes en -purees met authentieke smaken op basis van traditionele recepten uit de Ardèche voor traditionele en gulle gerechten. - 100% natuurlijk ingrediënten, zonder aroma, conserveermiddelen of kleurstoffen - Kastanjecrème 100% 'CLEAN LABEL' zonder glucosesiroop - Kastanjepasta met een krachtige en volle kastanjesmaak, niet te zoet en zonder vanillesmaak - Kastanjepuree verkrijgbaar in Doypack zakjes voor eenvoudig en snel gebruik - Kastanjes op siroop naturel voor veelzijdig gebruik: als versiering, in stukjes als vulling Het bedrijf verkreeg de certificering ECOCERT FR-BIO-01 voor de verwerking van kastanjes afkomstig uit de Biologische Landbouw. Concept Fruits is tevens IFS en BRC gecertificeerd.