• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • koks

Resultaten voor

Koks

FrankrijkLyon en Rhône-Alpes
  1. QAMIAB

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Verkozen tot beste saffraan ter wereld: De Afghaanse saffraan werd bekroond tot de beste ter wereld door het International Taste Institute, en won het van de Marokkaanse, Iranese en zelfs Spaanse saffraan. QAMIAB selecteert voor u uitsluitend de meest aromatische en geurige rode stempels van de stampers. Wij gebruiken niet de gele draden die de smaak veranderen en het eindgewicht vervalsen. Uw in Frankrijk verpakte Rode Goud behoudt zo al zijn aroma's. Op ambachtelijke wijze met de hand geoogst: De uitzonderlijke saffraan van QAMIAB groeit onder de Afghaanse zon om met de hand geplukt te worden volgens de traditionele methodes van vermaarde saffraankwekerijen. Het verwijderen van de stampers wordt ook met de hand uitgevoerd. U ontvangt systematisch de laatste oogst, van het lopende jaar. QAMIAB saffraan was voor lange tijd voorbehouden aan met sterren bekroonde chef-koks, maar nu ook verkrijgbaar voor overige professionals en het grote publiek. Een krachtige smaak en een overheerlijke geur: Om u uitzonderlijke saffraan van topkwaliteit te kunnen bieden, laten we een dubbele controle uitvoeren door onafhankelijke laboratoria. De eerste in Afghanistan net voor de export en een tweede in Frankrijk, voor het verpakken.

  2. L'ARBRE PERSAN

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    L'Arbre Persan is een geïmporteerd merk van gedroogd fruit van topkwaliteit dat voldoet aan de huidige voedselnormen en wetgeving. De oprichters van het merk woonden in Iran en Afghanistan, waar het gebruik van gedroogd fruit bij het koken en bakken heel gewoon is. Toen ze in Frankrijk aankwamen, merkten ze echter dat het moeilijk was om specifieke producten uit deze landen te vinden en besloten ze deze leemte op te vullen door gedroogd fruit van hoge kwaliteit en gedroogde fruitpoeders en -pasta's aan te bieden. L'Arbre Persan is verkrijgbaar in verschillende collecties om tegemoet te komen aan verschillende consumentenvoorkeuren: Tijdloos: pistachenoten uit Isfahan, amandelen uit Samangan, geroosterde kikkererwten uit Badakhshan, dadels uit Mazafati en Boheemse olijven. Lekker: saffraanproducten uit Iran, rozenamandelen en saffraanpistaches. Fruitig: Producten als Mashad-barbessen, Parwan-pruimen, Ghazni-vijgen, gedroogde Peshak- en Kishtai-abrikozen en verschillende soorten sultana's. Grainée biedt Herat meloenpitten, pompoenpitten en geroosterde watermeloenpitten. Bloemig: producten zoals saffraan uit Afghanistan, Khatmi bloem en roos uit Iran. Voor patissiers biedt L'Arbre Persan poeders en meel op basis van gedroogd fruit. Via ons merk willen we de lokale landbouw in deze landen ondersteunen en ontwikkelen.

  3. JOKO GASTRONOMIE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Drie vrienden met een passie voor gastronomie en grote natuurliefhebbers, Thomas, Thibault en Andréa, hebben JOKO opgericht. Het is hun ambitie om Frans wildvlees en vlees van zwarte varkens Bigorre AOP goed tot hun recht te laten komen door gebruik te maken van korte afzetkanalen. Ze bieden natuurlijke kwaliteitsproducten verwerkt in heerlijke en innovatieve recepten, en zetten zich in om voedselverspilling in het kader van jachtactiviteiten tegen te gaan. Ze willen de buitengewone streekproducten uit de Centrale Pyreneeën toegankelijk maken voor zoveel mogelijk personen en hun tegelijk een unieke culinaire ervaring bieden. Onze ambachtelijke varkensslager en kok, Pierre, heeft 28 jaar ervaring en verdiende verschillende onderscheidingen op het gebied van fijne vleeswaren. Hij gebruikt grondstoffen uit de streek om producten van topkwaliteit te vervaardigen.