• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • biologische kaas

Resultaten voor

Biologische kaas - Fabrikant Producent - Frankrijk

FrankrijkFabrikant/producent
  1. PATURAGES COMTOIS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    PÂTURAGES COMTOIS is een coöperatie die in 1985 is ontstaan uit de fusie van verschillende gemeentelijke coöperaties, tussen 1985 en 1996. Deze collectieven, die van oudsher Grand Cru Emmental IGP Label Rouge produceerden, diversifieerden naar de productie van zachte kazen met een gebloemde korst en gewassen korst. Nadat de coöperatie "Pâturages Comtois" was geworden, zette zij haar diversificatie voort met metton voor cancoillotte, en Gruyère de France IGP. Vandaag de dag is Pâturages Comtois ook een producent van cancoillotte. De kaascoöperatie van de Hauts du Val de Saône verwerkt elk jaar 35 miljoen liter melk tot zachte en gekookte perskaas. De coöperatie exporteert 75% van haar productie van zachte kaas. Dankzij haar knowhow kan zij in zeer korte tijd meer dan 3.500 ton zachte kazen leveren aan de vijf continenten. De kaasmaker biedt zijn klanten snelle levering per vliegtuig of levering in bevroren verpakking.

  2. ALBORA

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Het bedrijf ALBORA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaasbereidingsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kaas, Zuivelindustrie - machines en materialen, kaasmakerijen, voedingsmiddelen, levensmiddelen - import/export, ambachtelijke kaas, biologische kaas, Kaas, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Mamirolle, Frankrijk.

  3. COOPERATIVE FROMAGERE DES BERGERS DU LARZAC

    Frankrijk

    Het bedrijf COOPERATIVE FROMAGERE DES BERGERS DU LARZAC, is een Multi-Category, en actief in de sector Kaas. Het is tevens aanwezig in de sectoren biologische kaas, schapenkaas, kaasmakerijen, en rijpen van kazen. Het is gevestigd in La Cavalerie, Frankrijk.

  4. SOMEXPORT

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    SOMEXPORT werd opgericht in 1994. Wij leveren aan inkoopcentrales, bevoorraders, maar vooral Afrika, de Caraïben, de Indische en de Stille Oceaan en het Midden-Oosten. Wij zijn een import-/exportbedrijf voor droge, verse en diepgevroren producten, wij werken met meer dan 300 Franse en Europese leveranciers. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende voedingsproducten: - Zuivelproducten (kaas, yoghurt, melk, room...), - Vleeswaren en gezouten vleeswaren, - Gebak en koffiekoeken, - Halalproducten, - Kruidenierswaren, - Zeevruchten, - Diepvriesproducten. Wij kunnen u verschillende gamma's voedingsproducten aanbieden. SOMEXPORT is uw exportpartner. Wij laten u de beste producten van elke regio van de wereld ontdekken, om aan uw behoeften en aan de vragen van uw klanten te voldoen. Al meer dan 20 jaar reizen wij de wereld rond op zoek naar streekproducten, lokale specialiteiten en traditionele recepten. Wij kopen ook specifieke ingrediënten en producten in op vraag van onze klanten. Dit alles is mogelijk dankzij ontmoetingen met producenten, telers, chef-koks, distributeurs, consumenten en vele andere actoren uit de landbouw- en levensmiddelensector. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

  5. CLAC

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds juli 2017 creëert en bereidt de CLAC, Conserverie Locale Artisanale et Créative, biologische conserven op basis van plaatselijke ingrediënten afkomstig uit een vijftiental boerderijen en landbouwexploitaties uit de Auvergne waar het mee samenwerkt. Wij baseren ons op onze 3 kernwaarden, BIOLOGISCHE, PLAATSELIJKE EN AMBACHTELIJKE PRODUCTEN, en werken met verse, rijp geoogste ingrediënten om u smaakvolle en 100% originele recepten aan te bieden. CLAC zet zich voor 100% in voor de transitie door de strijd aan te binden met voedselverspilling en door de zogenaamde 'lelijke' groente en het overschot tegen een juiste prijs in te kopen bij onze plaatselijke telers. Wij bieden ze zekerheid dankzij een jaarcontract om zo hun inkomsten te verbeteren. Onze originele en smaakvolle recepten werden meerdere keren bekroond met onder andere de zilveren medaille voor innovatie op de Natexpo beurs (wortelmousse met bleu d'Auvergne kaas) of de zilveren Epicure op de beurs Le Monde de l'épicerie fine (bietenketchup in Auvergne stijl).