• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • vlees uit zuid-amerika

Resultaten voor

Fabrikant Producent - Vlees uit zuid-amerika

Fabrikant/producent
  1. GROUPE RIVIERE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Met haar sterke lokale wortels in het zuiden van Frankrijk ontwerpt en produceert de Rivière Groep al drie generaties lang innovatieve, gastronomische kant-en-klaarmaaltijden op basis van traditionele Franse recepten. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de recepten vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Via zijn merken toont de Rivière Groep zijn gehechtheid aan de kwaliteit van zijn producten en zijn inzet voor een MVO-aanpak. Maison Rivière benadrukt de traditionele Franse recepten van Zuid-Westerse vleesgerechten. Les Mets de Provence brengt de zon op het bord met culinaire hulpmiddelen, specerijen, aperitiefpasta's en gerechten en groenten bereid met Provençaalse noten. Aroma One is de specialist in kruiden- en specerijenpurees in tubes, voor praktisch en lekker koken. Solvia neemt uw smaakpapillen en uw 5 zintuigen mee naar het buitenland met biologische specerijen, sauzen en gekookte groenten. Onze inzet voor kwaliteitsproducten: - Productie in Frankrijk - Vlees en groenten uit Frankrijk - Clean label en uitgebalanceerde recepten - KMO+ certificering van onze productielocaties (MVO) - Hoogwaardige productiemiddelen en accreditatie volgens internationale normen (IFS, BRC, biologisch)

  2. SA CONSERVERIE DU SUD

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Met meer dan een eeuw ervaring en een unieke knowhow, onderscheidt de Conserverie du Sud zich als eerste fabrikant van terrines op basis van varkensvlees en is de enige fabrikant met een zowel landelijke als internationale aanwezigheid. La Conserverie du Sud is een plaatselijke samenwerking aangegaan en koopt varkensvlees met een keurmerk in bij een vermaarde leverancier uit de streek die bekend staat om kwaliteitsvol Label Rouge vlees. De sleutels van ons succes zijn: de smaak, het evenwicht van de smaken en een overheerlijke textuur! Met een van generatie op generatie overgedragen knowhow vormt de basis van de producten die vervaardigd worden op basis van traditionele recepten. Het bedrijf is er trots op natuurlijke producten aan zijn consumenten aan te bieden. Sinds 2021, heeft de Conserverie du Sud de versie 8 van de IFS certificering. IFS FOOD is een internationaal handvest om de conformiteit van de producten en de veiligheids- en kwaliteitsprocedures bij het produceren van levensmiddelen te toetsen. La Conserverie du Sud heeft meerdere assortimenten: -Label Rouge: van scharrelvarkens, voor vers, rijk, uitzonderlijk en smaakvol vlees. - ABio certificeert een landbouw productiemethode die de natuurlijke systemen en cycli respecteert. -VPF: de varkens worden in Frankrijk geboren, gefokt, geslacht en verwerkt. -IGP Porc du Sud-Ouest certificeert dat de varkens in Zuid-West Frankrijk geboren, gefokt, geslacht en verwerkt worden.