• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • machines voor de vleesverwerking

Resultaten voor

Machines voor de vleesverwerking

DuitslandMünchen, Neurenberg en Beieren
  1. SCHNITZELMASTER GMBH

    Duitsland

    Het Schnitzelmaster-handapparaat voor restauranteigenaren, slagers en cateraars – de automatische Schnitzelmaster voor grote keukens en slagerijen. U kunt het vlees kloppen, een luidruchtig en niet erg schoon werkje, of u kunt het vlees 'steaken', wat geen verbetering is van de oorspronkelijke vleeskwaliteit, maar eerder leidt tot 'hakvlees'. De Schnitzelmaster maakt het verschil. Werken met de 'Master®' is een speciaal vleesverwerkingsproces (geschikt voor alle vleesstukken zonder bot) waarbij de vleesvezels worden uitgerekt zonder dat ze scheuren – de kenmerken van vers vlees blijven behouden.

  2. TVI GMBH

    Duitsland

    Verified by europages badge

    Of het nu gaat om steaks, schnitzel, rollades, karbonades, grillfakkels of sjasliek - klanten over de hele wereld delen met onze krachtige oplossingen efficiënt, economisch, hygiënisch en veilig. Zowel in retail als in gastronomie.Dag in, dag uit en compromisloos goed.Sinds onze oprichting in 2004 hebben wij ons gespecialiseerd in het portioneren van vlees - en zijn wij een toonaangevende fabrikant van vleesportioneermachines en complete portioneerlijnen.Ons brede productassortiment omvat efficiënte, op behoeften gebaseerde oplossingen voor de juiste temperatuurregeling en invriezen, persen, portioneren, automatiseren, inpakken van barbecuefakkels en de productie van kebabspiesjes. De hoogtechnologische systemen van TVI variëren van de vleestemperatuurregeling van het uitgangsproduct tot bijna elk type portioneren, handmatig of automatisch plaatsen in trays met daaropvolgende gewichtscontrole tot het overbrengen van de afgewerkte portie naar de verpakkingsmachine.