• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • snijzaal

Resultaten voor

Snijzaal - België

België
  1. DEBAENST

    België

    Om de continuïteit en de kwaliteit van de levende aanvoer van runderen te garanderen beschikt NV DEBAENST over veebedrijven in Vlaanderen en in Wallonië. Al het vlees is afkomstig van runderen die gefokt worden volgens de lastenboeken Meritus en/of Promeat. De controleorganismen SGS of Procerviq houden toezicht op de boerderij, de snijzaal en het verkooppunt of het rundvlees voldoet aan de eisen opgelegd door het label. Dankzij de snijzaal, die aan de strengste kwaliteitsnormen (HACCP, BRC) voldoet, kunnen onze klanten rekenen op het beste runds- kalfs, - en lamsvlees. Een half rund, een voor-of achterkwartier en allerhande technische stukken, van filet pur tot americain maken deel uit van het ruime aanbod. In de nieuwe snijzaal te Moeskroen werd eveneens een atelier ingericht voor het portioneren en verpakken van runds-, kalfs-, varkens-, en lamsvlees. Hier worden eveneens gehakt en gehaktbereidingen zoals worsten, hamburgers, vinken, … geproduceerd.

  2. VELLE FRUITS

    België

    Velle bevoorraadt dagelijks met verse groenten en fruit. Ze bieden ook voor andere produkten, zoals geschilde aardappelen, verse en voorgebakken friet, vetten en oliën. Velle staat ook voor “op maat verwerking”. In de professioneel uitgeruste snijzaal en verpakkingsunit worden groenten en fruit verwerkt “à la tête du client”.