• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • eigen recepten

Resultaten voor

Eigen recepten - België

België
  1. QUALITY FOOD GROUP

    België

    Quality Food Group maakt bereide gerechten onder de naam Cuisine Maison. We bieden een constant product waarbij kwaliteit en smaak centraal staan. Klassiekers tot seizoensgerechten: De koks van Quality Food Group maken elke dag duizenden bereide gerechten klaar. Onze klassiekers zijn stoofvlees, vol-au-vent en balletjes in tomatensaus. Ook onze spaghettisaus, kip curry of bami goreng zijn topproducten. In verschillende seizoenen hebben we een speciaal aanbod. Zo bieden we wild in het jachtseizoen of paëlla en zeeduivel in witte wijnsaus in de zomerperiode aan. Afhankelijk van het product en dankzij onze vacuümverpakkingen en pasteurisatie, blijven onze bereide gerechten vier tot vijf weken houdbaar. Eigen recepten of receptuur van de klant: Quality Food Group maakt zijn bereide gerechten volgens eigen receptuur. Maar indien u dat wenst, kunnen onze koks ook met uw recept aan de slag.

  2. DANILITH DELMULLE

    België

    Al meer dan 90 jaar bouwen we bij Danilith huizen en appartementen. We doen dit volgens een volstrekt eigen recept: een bouwsysteem met traditionele materialen, geoptimaliseerd in een geautomatiseerd proces. Deze bouwmethode is uniek: ze levert op korte tijd en binnen het budget van de bouwheer een woning op maat en afgewerkt naar keuze op. Een Home made Home. Tijdens de hele bouwperiode kan je ook rekenen op persoonlijk en professioneel advies, met het oog op een duurzaam eindresultaat: een kwalitatief hoogstaande woning die aan de strengste energie-normen beantwoordt.

  3. TOM TOM IJS

    België

    Tom Tom IJs zorgt voor jouw smakelijke verfrissing bij zonnig weer of voorziet je diepvries van voldoende voorraad. Bij Tom Tom kan je terecht voor de verkoop van roomijs aan particulieren, het scheppen van ijs op evenementen en de verhuur van schepkarren. Wij leveren immers roomijs in tal van smaken en hoeveelheden. Ons roomijs wordt op grote schaal gedraaid naar eigen recept en is verkrijgbaar in hoeveelheden van 1 liter, 2 liter en 5 liter. Daarnaast bieden we een uitgebreide reeks aan smaken aan. Verder verkopen wij ook stukijs, zoals frisco’s, cornetto’s en magnums. Al onze ijstaarten worden gemaakt op vraag van de klant. Je kan zelf bepalen met welke smaken (vanille, chocolade, mokka, aardbei, ...) er wordt gewerkt en welk thema er wordt gebruikt (Bumba, Hello Kitty, Bob de Bouwer, paardjes, communie, ...) voor de ijstaart. Wij verhuren immers schepkarren waarbij je kan kiezen tussen vrij verhuur of verhuur met personeel.

  4. MECO INGREDIENT

    België

    MECO vervaardigt en verdeelt een uitgebreide waaier aan voedsel ingrediënten voor het bakkersbedrijf en banketbakkerij producten. Onze doelklanten zijn producenten van consumptiegoederen zoals graanmolens, grote broodfabrieken, maar ook cateringsfirma's (restaurants), fast-food ketens en supermarkt bakkerijen. De MECO productmengeling bestaat uit broodverbeteraars, volledige mengelingen voor diverse soorten deeg en gebakje, volledige poedermengelingen voor room en ook ingrediënten voor bevroren Deens en bladerdeeg. Aangezien wij onze ingrediënten in ultra-modern graanmolens en op basis van uitstekende grondstoffen volgens onze eigen ontwikkelde recepten vervaardigen die in ervaren voedingslaboratoria worden geanalyseerd en worden getest, het verklaart waarom de afgelopen jaren die wij in het leveren van hen niet alleen aan een brede waaier van lokale wijze klanten maar ook de uitvoer zijn geslaagd.

  5. BROUWERIJ DONUM IGNIS

    België

    Als ambachtelijke of artisanale brouwerij brouwen we onze bieren nog op kleine schaal, met een kleine mechanisatiegraad en met veel liefde voor het brouwen en de geproduceerde bieren. Ook het bottelen en het plaatsen van kroonkurken en het etiketteren gebeurt in de brouwerij zelf. Ambachtelijke brouwerij Donum Ignis brouwt in Snoa (Sinaai). Je mag terecht zeggen dat NOORderbierke en ZUIDerbierke échte Snoase bieren zijn, gebrouwen en gebotteld op Snoase bodem! Onze ambachtelijk gebrouwen degustatiebieren zijn gebrouwen volgens eigen origineel recept. Bovendien zijn alle bieren vrij van schuimstabilistatoren, bewaarmiddelen of sulfiet!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. CONFISERIE BLOMME

    België

    Groothandel van alle chocolade creaties en het merk van Uw Bakker en Osta. Het merk OSTA is het handelsmerk voor onze boterbabelutten. De babelutten worden nog altijd gemaakt naar eigen recept.

  2. COLONEL GUSTAVE

    België

    Verified by europages badge

    Colonel Gustave is een project dat zorg draagt voor de planeet. Onze producten worden in België geproduceerd en bestaan voor 95% uit lokale grondstoffen. Ons recept, uitgewerkt door een deskundige in hondenvoeding, is voor 45% gebaseerd op vers kippenvlees (zonder bekken, botten of kraakbeen), aangevuld met lokale vruchten en groenten: bieten, erwten, peren, cichorei, brandnetels... "Wij bieden een assortiment brokken voor honden en katten, aangepast aan de voedingsbehoeften van ieder dier en met een unieke smaak. Onze verpakkingen bestaan uit composteerbare materialen, zonder plastic en zijn compleet recycleerbaar. Wij bieden professionals uit de gezondheidssector voor dieren (dierenartsen, kwekers enz.) en detailhandelaren (tuincentra, dierenwinkels, distributeurs van ecologisch verantwoorde producten enz.) natuurlijke en ethische kwaliteitsproducten. Wij kunnen u diverse soorten verpakkingen bieden en leveren ook bulkproducten... Wenst u een ethisch Belgisch merk van dierenvoeding te vertegenwoordigen? Wilt u graag onze brokken verpakt of onverpakt in uw winkel aanbieden? Wenst u onze brokken onder uw eigen merk te verkopen? Aarzel dan niet langer om uw project met ons te bespreken. Wij werken in heel België, Luxemburg en in het noorden van Frankrijk.

  3. CIERS BETON

    België

    Ciers Beton is gevestigd in Oostrozebeke. We zijn een CE-gecertificeerd familie-bedrijf dat reeds meer dan 40 jaar betonproducten voor de landbouw produceert. Het bedrijf is met de broers Omer - Robert en Daniel Ciers eind jaren '60 - begin jaren '70 gestart met een paar handvormen. Met de volgende generatie hebben we sterk geïnvesteerd in automatisering en werken we met een 10-tal gemotiveerde werknemers. We beschikken over een eigen labo en doen dagelijks aan interne zelfcontrole om zo de kwaliteit van onze producten te garanderen. Een extern betonadviesbureau helpt ons in het ontwikkelen van accurate recepten en voor het behalen van kwaliteitslabels.

  4. DE KAZERIJ

    België

    Goesting in ... karaktervolle kaas van eigen bodem! GOESTING Goesting is volgens de Vlaming het mooiste woord van de Nederlandse taal en betekent 'zin hebben in'. Oorspronkelijk komt het van het Latijnse woord 'gustus', wat 'smaak' betekent. KARAKTERVOLLE KAAS In Flandrien-kaas herontdek je de Vlaamse, authentieke smaak van weleer. Je geniet van de intense en tegelijk zachte nasmaak. Je proeft karaktervolle kaas, een Flandrien waardig! VLAAMSE BODEM Een lekkere Flandrien-kaas ontstaat bij de bron, Vlaamse melk van de allerhoogste kwaliteit. De bereiding van de kazen gebeurt naar traditioneel recept en volgens de strengste kwaliteitseisen, waarbij het vakmanschap van de kaasmaker een cruciale rol speelt. Met een natuurlijk rijpingsproces en de nodige tijd krijg je een Flandrien-kaas waar je echt goesting in hebt!

  5. KORDEKOR

    België

    Kordekor realiseert unieke interieurs in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. We gaan daarvoor graag een partnership aan met externe ontwerpers, die een beroep kunnen doen op onze projectcoördinatie, wat een grote meerwaarde kan betekenen dankzij onze eigen multidisciplines. Onze verschillende afdelingen zijn ook afzonderlijk inzetbaar. Oog voor wat mooi is Dat is wat we delen met onze klanten. De appreciatie voor een kleurenpalet, de erkenning van duurzame materialen, de tederheid van een kwalitatieve stof, de aantrekkingskracht van een gedetailleerde afwerking. Voeg daar onze vakkennis, ervaring en specialiteiten aan toe en u hebt het perfecte recept voor elk interieur. Ons engagement De spirit van het Kordekor-team is conceptueel meedenken met de ontwerper & zich onderscheiden in vakkennis en stijl. Kordekor wil verder beheersbaar groeien en streeft naar duurzame langetermijnrelaties met zijn klanten.

  1. DELITRADE

    België

    Ons bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van artisanale geleiproducten. Wij maken geleiproducten met respect voor vakmanschap en ambacht. Al onze producten herken je aan hun typische volle en smeuïge smaak. Dat komt omdat we volgens een authentiek en traditioneel recept werken. Ons assortiment is bovendien zeer gevarieerd met een aanbod dat zowel jong als oud aanspreekt. Momenteel zijn we marktleider in de Benelux en daar zijn we trots op, vooral omdat door ons vakmanschap onze eigen identiteit hebben kunnen behouden.

  2. AGRAFRESH

    België

    Agrafresh is een dynamische familiale onderneming. Wij streven ernaar al onze klanten dagelijks te bevoorraden met de meest kwalitatieve en verse groenten. Wij zijn een bedrijf dat een zo volledig mogelijk, hoogwaardig en competitief producten- en dienstenpakket levert, zowel aan retail als aan de voedingsindustrie en -distributie. Agrafresh beheert de volledige productiecyclus: eigen teelt en oogst, aankoop en import, opslag en verwerking met een hoog-technologisch machinepark (snijmachines aangepast aan de te snijden producten, computergestuurd mengen, wassen door middel van turbulentie van het water waardoor geen mechanische delen in de wassers komen, automatisch drogen van de producten en automatisch wegen en afvullen van de verpakkingen), orderverwerking en verpakking. Agrafresh staat borg voor: verpakking onder uw merknaam of Agrafresh, een onbeperkt aanbod, gegarandeerde kwaliteit en versheid, volledige flexibiliteit qua recepten en verpakkingen.

  1. BROUWERIJ ANDERS

    België

    Brouwerij Anders! is een brouwerij die géén eigen bieren produceert, maar zij specialiseren zich in het mee uitwerken en ontwikkelen van recepten in opdracht van de klanten. En dat verschilt van verenigingen die een eigen bier laten brouwen, steden en gemeenten die een streekbier willen lanceren tot hobbybrouwers die hun receptuur willen commercialiseren. Daarnaast kloppen er kleine en grote brouwerijen kunnen er aan voor receptuurontwikkeling, productie, loonafvullingen en bieranalyses.