• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • professionals in restaurants en catering

Resultaten voor

Professionals in restaurants en catering - Detailhandelaar - België

BelgiëDetailhandelaar
  1. TRAITEUR VAN CAUTER

    België

    TRAITEUR Leveren van maaltijden en ontbijten voor sport- en jeugdkampen, culturele manifestaties, soepen voor wandelingen, deeltijdse catering (leveren van aparte maaltijdcomponenten), eetdagen, pastafeesten, ... Instellingen en scholen Elke schooldag wordt er een dagverse maaltijd gemaakt bestaande uit soep, aardappelbereiding, groenten en vlees. De maaltijden worden geleverd in warmhoudcontainers tussen 10u30 en 12u00. Bestellen kan men tot 9u45. Enkel op voorhand kan men vegetarische menu's, religieuze menu's of aangepaste menu's bestellen. Soepen Elke dag wordt er verse soep gemaakt, geleverd in warmhoudcontainers vanaf 10 liter. Vaste klanten kunnen tot 9u45 hun bestelling doorgeven.Andere dan dagsoepen moet men 24 uren op voorhand bestellen. Broodjes Men levert enkel broodjes op bestelling (24 uren op voorhand). De volgende broodjes zijn mogelijk: broodjes voor recepties (open belegd, toe belegd) smossen toastjes verschillende variëteiten broodjes broodjes voor koffietafels broodjesbuffet

  2. VANDERSMISSEN FEESTSERVICE

    België

    Op zoek naar heerlijke, eerlijke en sfeervolle catering? Vandersmissen Feestservice zet de puntjes op de i en de kers op de taart. Receptie, walking dinner of copieus diner? Familie- of bedrijfsfeest? We bereiden onze gerechten met liefde en presenteren het met de glimlach, op locatie of in een van onze prachtige feestzalen. Maar Vandermissen Feestservice is zoveel meer dan catering. We bieden een totaalconcept, waarbij creativiteit en uniciteit voorop staan.

  3. SPIJSHUIS GODELIEVE

    België

    Menu's voor bedrijven: We maken graag een menu op maat. Neem hiervoor telefonisch contact op met ons. Bedrijven kunnen het restaurant afhuren voor maximaal 20 personen op woensdag, donderdag en vrijdag (over de middag).