• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • traceren

Resultaten voor

Traceren

BelgiëBrugge en West-Vlaanderen
  1. ABRAMO

    België

    Abramo, trendsetter in het aperitiefgebeuren in de Benelux , is een jong dynamisch bedrijf sinds 1990, gevestigd in Zwevegem. Met vernieuwing als motto groeide de onderneming uit tot een stevige KMO met een veertigtal vaste medewerkers. Abramo produceert delicatessen op ambachtelijke wijze waarbij zorgvuldigheid en passie voor voeding centraal staan. Kwaliteit en versheid gaan hier hand in hand. Abramo is een vers specialist maar actief sinds menige jaren met dezelfde filosofie in het diepvriesgebeuren. Grondstoffen worden nauwkeurig uitgekozen en doorlopen het artisanale, flexibele productieproces. Omdat het bedrijf alles zelf in huis bereidt - tot en met het mengen van de kruiden toe – heeft het verregaande inspanningen geleverd om perfect te beantwoorden aan de voorschriften rond hygiëne en traceerbaarheid. Abramo staat voor een onberispelijke kwaliteit. Het flexibele karakter van de onderneming laat toe snel in te spelen op de markttendensen van de Frans-Belgische keuken tot Braziliaanse tortillas en zorgt zo voor één grote wereldkeuken. Van een klassieke zakouski tot het meest innovatieve aperitiefhapje, als specialist in het vak denkt Abramo mee met de klant tot het plaatje klopt.

  2. NATUURVLEES DOBBELAERE

    België

    Niet alleen zijn we zelf superbekwaam over de gezonde kwaliteit van ons vlees. Geregeld krijgen we ook externe controleurs over de vloer. Voor deze grondige bedrijfsinspectie's zetten we graag onze deuren open. Want .. We doen er alles aan om elke HACCP richtlijn (hazard analysis of critical control points) minutieus op te volgen. Zowel voor de productie, registratie , hygiëne en tracering Omdat we zelf de hele keten bestrijken, zijn onze producten makkelijk traceerbaar. De verplicht ons uiterst gewetensvol en nauwgezet te werk te gaan. Het grote voordeel is dat we zelf het hele proces controleren. Deze werkwijze vertaalt zich uiteindelijk in een eerlijke prijs, die alle extra inspanningen voor gezond en lekker eten beloont. Onze klanten kunnen gerust zijn: ze krijgen de beste kwaliteit tegen de beste prijs. We verzekeren pure kwaliteit vanaf het prille begin. De varkens en zelf gekweekte runderen worden gevoederd met aardappelen, granen en zelfgemaakt natuurzuiver meel. Alleen natuurzuivere grondstoffen komen terecht in de voederbakken. Van industriële voeding is geen sprake. Dat weerspiegelt zich uiteraard in onze eindproducten. Het verrukkelijke stuk vlees op uw bord is het resultaat van onze eerlijke en gezonde aanpak in de stallen.

  3. LAMMENS

    België

    Sinds de oprichting in 1933, is de pluimveeslachterij Lammens NV gegroeid tot één van de belangrijkste slachterijen binnen de pluimveesector. Zowel nationaal, als ver buiten de grenzen, wordt het familiale bedrijf Lammens NV als een toonaangevende partner aanzien inzake kwaliteit en traceerbaarheid binnen de sector van vers en diepgevroren gevogelteproducten.