• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • kant-en-klare calamaris

Resultaten voor

Kant-en-klare calamaris

BelgiëBrugge en West-Vlaanderen
  1. MECO

    België

    Meco nv blinkt uit in de kunst van het vakmanschap. Dat komt helemaal tot zijn uiting in ons gloednieuw uitbeen atelier. Hier verwerken we de karkassen van zowel, varkens, kalveren, lammeren als runderen. Aan de hand van de opgestelde versnijdingsfiches gaan onze slagers aan de slag om alle onderdelen uit te benen en snijklaar af te vliezen. Zo stomen we ieder stuk vlees klaar voor portionering of stukverkoop. Het spreekt voor zich dat we bij dit proces zo goed mogelijk uw wensen respecteren. Zodat u zich helemaal kan vinden in zowel het snijgewicht, de snit, de verpakking, het assortiment als de bewerking. Panklare gerechten: van aperobrochette tot zigeurschnitzels. Gehaktafdeling : van bouletten, vleesbroden tot diverse hamburgers, worsten… Koude schotels: gedresseerde salads… Warme keuken: stoofvlees, vol-au-vent, … Ook Halal, vegetarisch en visproducten.

  2. FRIGILUNCH

    België

    Frigilunch is een begrip geworden in de wereld van kant-en-klaar maaltijden. Onze producten vinden hun weg naar de consument via de grootdistributie, home service, horeca en collectiviteiten, zowel in binnen- als in buitenland. In ons bedrijf te Veurne worden dagelijks duizenden maaltijden met de grootste zorg bereid. Inmiddels hebben we meer dan 30 jaar ervaring opgedaan en iedere dag opnieuw wordt de lat hoger gelegd op gebied van productontwikkeling, creativiteit, kwaliteit en voedselveiligheid. Sinds 2005 beschikken we over nieuwe bedrijfsgebouwen zodat we kunnen verder meegroeien met onze klanten en deze een nog betere service kunnen aanbieden op diverse vlakken, waaronder kwaliteit in de eerste plaats. Overtuig u van onze mogelijkheden en... misschien tot binnenkort!