• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijke chocoladefabriek

Resultaten voor

Ambachtelijke chocoladefabriek - België

België
  1. AMANDINO BV

    België

    Wij zijn specialist in het bereiden van gluten en lactosevrije producten Koekjes, cakes, gebak, alsook gaan we al een stap verder door deze ook suikervrij aan te beiden Groothandel - custom made - private label

  2. CYRIL CHOCOLAT

    België

    Het bedrijf CYRIL CHOCOLAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed met chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Noga, Ambachtelijke chocoladefabriek, fabrikant van pralines, en Noga. Het is gevestigd in Samrée (La Roche-en-Ardenne), België.

  3. CHOCOLATERIE DEMARET

    België

    Het bedrijf CHOCOLATERIE DEMARET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ambachtelijke chocoladefabriek, chocoladeverkoper, en pralines. Het is gevestigd in Manaihant-Battice, België.

  4. CHOC AND CO

    België

    Het bedrijf CHOC AND CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hobby- en handwerkartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ambachtelijke chocoladefabriek, en fabrikant van pralines. Het is gevestigd in Wauthier-Braine, België.

  5. CHOCOLATERIE DRUART

    België

    Het bedrijf CHOCOLATERIE DRUART, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ambachtelijke chocoladefabriek, en chocoladeverkoper. Het is gevestigd in Angreau, België.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. LA CHOCOLATERIE DU HAUT CLOCHER

    België

    Het bedrijf LA CHOCOLATERIE DU HAUT CLOCHER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed met chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren pralines, en Ambachtelijke chocoladefabriek. Het is gevestigd in Voroux Goreux, België.

  2. CHEZ LIO

    België

    Het bedrijf CHEZ LIO, en actief in de sector Gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snoepgoed met chocolade, Snoepgoed met chocolade, en Ambachtelijke chocoladefabriek. Het is gevestigd in Limal, België.

  3. CHARLEMAGNE CHOCOLATIERS

    België

    Het bedrijf CHARLEMAGNE CHOCOLATIERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snoepgoed met chocolade, Snoepgoed met chocolade, en Ambachtelijke chocoladefabriek. Het is gevestigd in Herstal, België.

  4. DEREMIENS CHOCOLATIER

    België

    Het bedrijf DEREMIENS CHOCOLATIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ambachtelijke chocoladefabriek, en chocoladeverkoper. Het is gevestigd in Chiny, België.

  5. L'ART DE PRASLIN

    België

    Het bedrijf L'ART DE PRASLIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed met chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ambachtelijke chocoladefabriek, en pralines. Het is gevestigd in Wavre, België.

  1. BRUYERRE

    België

    Bruyerre, Belgische chocoladefabrikant sinds 1909, produceert meer dan 80 soorten pralines met originele smaken die in de hele wereld bekend staan. De Chocoladefabriek Bruyerre exporteert zijn producten naar meer dan 38 landen, overal in Europa, naar Japan en naar Noord-Amerika. De Chocoladefabriek Bruyerre staat bekend om de buitengewone kwaliteit van zijn pralines en zijn ambachtelijke hazelnootpraline, gemaakt volgens een eeuwenoud procedé. Alleen ingrediënten van superieure kwaliteit en 100% zuivere cacaoboter worden gebruikt voor hun productie. De perfectie, het groot aantal vormen en de uitzonderlijke delicatesse van de gemaakte smaken hebben bijgedragen aan de nationale en internationale beroemdheid van zijn producten, die altijd worden vervaardigd met het hoogste respect voor traditie, kwaliteit en dienstverlening. De BRUYERRE chocolaatjes bevatten geen conserveermiddelen. Om de meest gedurfde smaken van de chocoladeliefhebbers te bevredigen, zetten de meester-chocolademakers hun onderzoeken naar nieuwe smaakcombinaties constant voort.