• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijk ijs

Resultaten voor

Ambachtelijk ijs - België

België
  1. GUY SCHOONHEYT ET FILS

    België

    Het bedrijf GUY SCHOONHEYT ET FILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood en gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gebak, ambachtelijk ijs, Gebak, hazelnoottaarten, en taart met schuimkoekjes. Het is gevestigd in Courcelles, België.

  2. GLACE TONIO

    België

    Het bedrijf GLACE TONIO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roomijs en sorbets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Restaurants, traiteurs en catering, ambachtelijk ijs, consumptieijs groothandel, en Restaurants, traiteurs en catering. Het is gevestigd in Fleurus, België.

  3. DEBAILLEUL PRODUCTS

    België

    Het bedrijf DEBAILLEUL PRODUCTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood en gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade, Cacao en chocolade, en ambachtelijk ijs. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

  4. MILI HOEVEZUIVEL

    België

    Wij zijn een hoevezuivelbedrijf dat sinds 1995 ambachtelijk ijs vervaardigt zonder kleur-, smaak-, of bewaarstoffen. Naast onze 25 ijssmaken en 12 sorbetsmaken ligt de nadruk van ons gamma bij de afgewerkte ijsdesserten die geschikt zijn voor iedere gelegenheid. Alles kan besteld worden volgens uw gewenste grootte, smaak en afwerking. Naast ons groot assortiment aan ijs, schepijs en ijsdesserten bieden we jullie ook nog andere zuivelprodukten zoals een groot assortiment artisanale kazen, yoghurt, platte kaas, boter, verse karnemelk, verse rauwe melk, melkdesserten zoals rijstpap, vanille- of chocoladepudding, enz. Wij bieden u als familiebedrijf een uitmuntende service.

  5. GILFI

    België

    Verified by europages badge

    Al meer dan 40 jaar verheugt de firma Gilfi, gevestigd in het hartje van de Belgische Ardennen, zich erover, uw partner te zijn als het om nagerechten gaat. Fabrikant van roomijs, waterijs en diepvries bavarois voor horecabedrijven die waarde hechten aan het serveren van nagerechten van kwaliteit. Van hoogwaardige roomijs en pure vruchtenijs, soms verwerkt tot een "trou normand" met kruiden, met alcohol, waarbij de kwaliteit alleen wordt geëvenaard door de originaliteit. De grondstoffen van superieure kwaliteit, melk en room van de boerderij, zorgen voor een natuurlijke en echte smaak. Alle smaken besteld door de chef-koks, die veel ideeën hebben maar vaak niet de passende grondstoffen, kunnen wij op maat produceren. Wij produceren potten in alle maten, individuele nagerechten, gebak en plakken, zowel roomijs, waterijs als bavarois, de keuze is onbeperkt. Meer dan 200 smaken, moeilijk om deze in enkele regels allemaal op te noemen! Het beste is dan ook om ze te proeven.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. IJS ANITA

    België

    Reeds jaren produceren wij melkijs en ijsproducten volgens ons traditioneel ambachtelijk recept. Wij staan bekend om ons vers bereid melkijs zonder toevoeging van kleurstoffen en bewaarmiddelen ... Natuurzuiver volgens aloud recept ... dat is waar we voor staan! Samenstelling Wij produceren melk-ijs. Dit is niet hetzelfde als room-ijs! Melk-ijs bevat min. 2, 5% vetgehalt en room-ijs bevat min. 9% vetgehalte. Alle melk-ijs mag room-ijs worden genoemd, maar niet alle room-ijs mag melk-ijs genoemd worden. Dit verschil in vetgehalte zorgt ervoor dat de energetische waarde van melk-ijs lager is dan room-ijs. Dus op het gebied van dikmaker is melk-ijs een beetje beter. Men kan het verschil ook merken in het soortelijk gewicht van het ijs. Industrieel ijs weegt zo'n 500 gr/liter. Ons melk-ijs weegt iets meer dan 670 gr/liter. De reden is dat onder room veel lucht kan geklopt worden, en lucht is nu eenmaal de goedkoopste grondstof.

  2. IGNACE

    België

    Alle brood en banket Bakkerij Ignace, met vijf verkooppunten in de Roeselaarse regio, is dé zaak voor alle mogelijke broodsoorten, banketproducten, en heerlijke nagerechten en tussendoortjes. Zoals chocolade (pralines, truffels … ), marsepein of ijs. Organiseert u een feestje? Wij bezorgen u graag het smakelijke pronkstuk waarvan iedereen (letterlijk) de mond vol heeft: onze bekende en overheerlijke frambozenschuimtaart! Vlot bediend Bij Bakkerij Ignace bestelt u tot de dag voor de afhaling. Wilt u bijvoorbeeld koffiekoeken op zondag? Tot zaterdagavond verwerken wij probleemloos uw order. Grote bestelling? Dan hebben we liever iets meer tijd: minimaal twee dagen. Want alleen zo bieden we u de allerhoogste kwaliteit. Smakelijke zaak Ons motto? Bakken is een ambacht! Daarom investeren wij al meer dan 30 jaar in kwaliteitsgrondstoffen, de beste machines, de hoogste hygiëne, en een vriendelijke bediening.

  3. BLUEBERRY FIELDS

    België

    Blueberry fields is een familiebedrijf gespecialiseerd in het verbouwen en verwerken van blauwbessen. Tijdens het hele productieproces staat het in stand houden en 'samenwerken' met de natuur hoog in het vaandel. Alle producten zijn op een natuurvriendelijke en ambachtelijke wijze bereid en het ganse gamma producten (van bessen tot sap, confituur, ijs, ect) kunt u bestellen via hun webwinkel of in de winkel in Koersel. Blueberry fields is echter meer dan alleen blauwbessen. Het bedrijf is gelegen aan het natuurgebied Vallei van de Zwarte Beek en een deel van het terrein van 14ha is opengesteld. Het gebied kan met gids verkend worden.

  4. NORDIC CENTRE

    België

    Bij Nordic Centre vindt u een breed assortiment van verse en bevroren voedsel en specerijen om uw menu te maken van voorgerecht tot dessert. Nordic Centre biedt ook een gamma ambachtelijke producten. Het levert zowal aan professionele keukens als aan particulieren. Het productengamma omvat diepvriesproducten als vis en schaaldieren, vlees en gevogelte, fruit et groenten, frieten, hapjes snacks en derivaten; maar ook verse producten als kazen en melkproducten, gerookte en gemarineerde vis, vlees en vleeswaren. Ten slotte biedt Nordic Centre ook ijs, sorbets en desserts, specerijen, pasta, rijst, meel, non food, wijn en alcoholische dranken, baguette, gebak en derivaten, conservenblikken en oliën.

  5. DELREY

    België

    DelRey is al meer dan 60 jaar een begrip voor de chocoladeliefhebbers in Antwerpen. Elke dag creëren topchocolatiers en -patissiers op ambachtelijke wijze in het eigen atelier exclusieve pralines, koekjes, patisserie en ijstaarten. DelRey realiseert pralines, entremets, macarons, ijs en ijstaarten, bruidstaarten en chocoladecreaties.