XAcTO Architectenvennootschap: staat voor een bekwame opmaak van een architectuurontwerp voor gebouwen én een efficiënte controle op de uitvoering van uw projecten.

Het ontwerp van uw project? Dat legt u alleen in de handen van iemand die u volledig vertrouwt. Een vakman, die uw wensen altijd in het achterhoofd houdt. Leer architectenvennootschap XAcTO kennen, het bedrijf van Xavier Tirmarche.

Het ontwerpen van een project, rekening houdend met úw wensen: 
In welke architecturale stijl uw project wordt gebouwd? Dat bepalen we samen, rekening houdend met uw wensen. Bij XAcTO staat uw voorkeur altijd centraal. Nieuwbouw of verbouwingen? We houden samen altijd controle over de vormgeving en de verdere technische uitwerking van uw project.

U komt nooit in een onverwachte wachtrij: 
Een dringende vraag over een gepland project? Xavier is altijd beschikbaar. Met meer dan 25 jaar ervaring krijgt u hier de noodzakelijke expertise waarop u kunt rekenen. We spreken dan onderling verder een planning af.

Volgens uw budget
Bang voor een financiële kater? Bij XAcTO weet u altijd waar uw budget naartoe gaat. Een goede architect is vooral ook prijsbewust, dat spreekt voor zich. En de eerste inlichtingen voor uw ontwerp? Die krijgt u van Xavier gratis. Zo bent u gerustgesteld, voor u met hem verder in zee zou gaan.

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

Adviesbureaus engineering, industrieel /  Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken /  Architecten - adviesbureaus /  architectenbureau /  architectenbureaus voor industriele gebouwen / 

Aanvullende informatie

Organisatie

 • Hoofdactiviteit
  Dienstverlener

Markten en uitwisselingszones

 • Verzorgingsgebieden
  Regionaal  -  Nationaal  -  Europees  -  Internationaal

Bedrijf contacteren

Stuur een bericht
 • De talen die in het bedrijf gesproken worden

  Engels

  Maximaal 3000 lettertekens

 • Uw adresgegevens
 • Ik accepteer de  algemene voorwaarden en het  privacybeleid van EUROPAGES

 • Klik om te zien