TRIOWORLD HARLINGEN

Nederland

Factory icon Fabrikant/ Producent

TRIOWORLD HARLINGEN
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Als u een vers product heeft, hebben wij de gespecialiseerde barrièrefolie voor versproducten die precies bij u past! Onze barrièrefolies houden zuurstof buiten en geeft de verpakking een beschermende eigenschap om de producten langer vers te houden. Onze barrièrefolies kunnen ook als recyclebaar alternatief worden geleverd, waarbij de OPA is vervangen. Neem contact met ons op en ervaar onze focus op betrouwbare partnerschappen en goed presterende producten zelf: ontdek zelf waarom onze klanten langer dan 8 jaar bij ons blijven!

Een offerte aanvragen

Nederland

Onze LDPE-folie heeft een breed scala aan mogelijkheden om uw product te laten opvallen. Afgezien van maatwerk biedt onze Coex LDPE sterke technische verpakkingsprestaties en opvallende looks door bekroonde flexodruk. Neem contact met ons op en ervaar onze focus op betrouwbare partnerschappen en goed presterende producten uit de eerste hand: ontdek zelf waarom onze gemiddelde klant levensduur langer is dan 8 jaar!

Een offerte aanvragen

Nederland

Onze PCR / PIR-film behoudt het PCR-gedeelte van een PCR-film, maar vervangt het primaire LDPE door PIR-materiaal (Post-Industrial Recycled) om u echt te helpen ‘de cirkel rond te maken’. Deze gerecyclede film houdt uw productie- en merkprestaties bijna top, maar stuwt de duurzaamheid van uw verpakkingen naar toonaangevende hoogten. Neem contact met ons op en ervaar onze focus op betrouwbare partnerschappen en goed presterende producten uit de eerste hand: ontdek zelf waarom onze gemiddelde klant levensduur langer is dan 8 jaar!

Een offerte aanvragen

Nederland

Als u grote vooruitgang wilt boeken op het gebied van duurzaamheid, kunt u onze PCR-film overwegen. Gedeeltelijk gemaakt van (post-consumer) gerecycled PE, verhoogt deze krimpfolie moeiteloos uw duurzaamheid: afhankelijk van het PCR-gehalte (van 35% PCR tot 100% PCR) kunt u mogelijk blijven produceren met exact dezelfde instellingen als met een eerste PE-film! Neem contact met ons op en ervaar onze focus op betrouwbare partnerschappen en goed presterende producten uit de eerste hand: ontdek zelf waarom onze gemiddelde klant levensduur langer is dan 8 jaar!

Een offerte aanvragen

Wij bieden duurzame flexibele verpakkingsfolie voor bedrijven die folie in bulk nodig hebben: COEX LDPE-folie, PCR folie, Laminaten, Krimpfolie en meer. Wij doen dit voor de Food, dranken, diepvries, frozen, horticulture, substraten, industrie, hygiene en petfood branche. Als ervaren producent bedienen wij met onze krimpfolie oplossingen verschillende grote merken in Noord-Europa. Waarom wij het vertrouwen van onze klanten genieten? Wij bieden verschillende oplossingen voor verschillende branches. Met onze kennis en ervaring van de markt weten we altijd de juiste oplossing tegen de juiste voorwaarden te leveren. Of u nu op zoek bent naar een meerlaagse gecoëxtrudeerde LDPE-film of een andere oplossing zoals COEX LDPE-film of laminaat, onze folies kunnen worden bedrukt met onze bekroonde flexografie (tot 10 kleuren)! Tot slot zijn ervan overtuigd dat er een toekomst is waarin duurzaamheid en kunststoffen hand in hand gaan. En door onze voortdurende focus en geweldige partnerschappen willen we doorgaan met het ontwikkelen van innovaties die de verwachtingen van onze klanten overtreffen en onze impact op het milieu verminderen.

Domain icon Fabrikant/ Producent

TRIOWORLD HARLINGEN

Industrieweg 1

8861 VH Harlingen - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    101 – 200

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Europees

Afleverzones

Activiteiten van

  • Flexibele verpakkingen
  • flexibel plastic folies
  • Plasticfolie voor verpakkingen
  • co extrudeerde plastic folies
  • Duurzame verpakkingen
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis