SOM Project werd opgericht in 1995 en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van mooie en duurzame bouwprojecten met een lage ecologische voetafdruk.

In de voorbije 20 jaar zijn we uitgegroeid van een traditionele bouwonderneming tot een Limburgse topspeler in residentieel vastgoed. SOM Project realiseerde reeds meer dan 1000 nieuwe appartementen en/of huizen verspreid over 60 prachtige residenties. Tevens is SOM Project een pionier in exclusieve stads-en dorplocaties voor onze projecten. 

Als projectontwikkelaar fungeren we als één bouwpartner wat resulteert in een sterke flexibiliteit, een volledige begeleiding van onze klanten, een transparante communicatie en een uitmuntende klantenservice. 

Naast de activiteiten als bouwpromotor beschikken we ook over ons eigen vastgoedkantoor. We zijn terecht fier op SOM Vastgoed. Onder deze noemer zijn we gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van residentieel en bedrijfsvastgoed. We bieden dus het hele arsenaal aan makelaarsdiensten. We zijn gekend om onze korte transactietijd en werken uitsluitend met BIV-erkende makelaars.

Bovendien werkt SOM Project en SOM Vastgoed volgens een uniek principe samen. Een perfecte synergie als het ware. U kiest voor nieuwbouw, dan verkopen wij uw bestaande woning ondertussen en U hoeft ons geen cent te betalen totdat uw pand verkocht is! ! !

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

Bedrijfs onroerend goed - handel en industrie /  projectbouw /  onroerendgoedadvies voor aan- en verkoop /  advies over aan- en verkoop van vastgoed /  Vastgoed voor handel en industrie / 

Aanvullende informatie

Belangrijke cijfers

 • bezetting
  11 – 50

Organisatie

 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor, Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Dienstverlener

Markten en uitwisselingszones

 • Verzorgingsgebieden
  Regionaal  -  Nationaal  -  Europees  -  Internationaal

Bedrijf contacteren

Stuur een bericht
 • De talen die in het bedrijf gesproken worden

  Engels

  Maximaal 3000 lettertekens

 • Uw adresgegevens
 • Ik accepteer de  algemene voorwaarden en het  privacybeleid van EUROPAGES

 • Klik om te zien