LIDEKA - Smart Led strips : RGB led strips, RGBIC led strips, TV led strips and Led strip packages.

Nederland

Office Building Outline icon Detailhandelaar

Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Ledstrips zijn niet meer uit jouw huiskamer weg te denken en worden als huisdecoratie steeds populairder. Deze gave lichteffecten zijn makkelijk te installeren, creëren een flinke dosis gezelligheid en transformeren jouw ruimte met stijlvolle lounge vibes. Het mooiste aan deze moderne sfeerverlichting? Ledstrips zijn ontzettend multifunctioneel en op te hangen waar je maar wilt! Kies je voor een futuristisch verlichte tv, trendy keuken of sfeervolle tuin? Het Lideka® assortiment heeft een LEDstrip voor elke gelegenheid. Wat is nou het verschil tussen al die verschillende LEDstrips? Hier vind je al onze kennis en informatie in een handig overzicht. Zo ontdek je gemakkelijk welke Lideka® strip het beste bij jou en jouw ruimte past.

Een offerte aanvragen

Nederland

Een ledstrip achter je TV creëert een stijlvolle lichtgloed rondom het scherm en geeft jouw huiskamer een echte bioscoop sfeer. Maar deze handige strips zijn veel meer dan alleen mooi en zorgen ook voor een subtielere overgang tussen licht en donker. Zo worden jouw ogen minder snel moe en kijk je extra comfortabel naar jouw favoriete films & shows. Dit set wordt bovendien geleverd met dubbelzijdig tape en een directe USBaansluiting zodat je de strip razendsnel en zonder kabels, adapters of extra schroeven aan jouw tv kunt koppelen. Als je TV toevallig geen USB aansluiting heeft dan kun je heel gemakkelijk de USB adapter van bijvoorbeeld je telefoon gebruiken. Naast deze slimme functies wordt ook dit Lideka® model geleverd met ledlampjes van de hoogste kwaliteit en een onvoorwaardelijke garantie van 2 jaar. Transformeer jouw ruimte tot thuisbioscoop met onze multifunctionele TV ledstrips!

Een offerte aanvragen

Nederland

De LIDEKA® RGB multicolor creëert een gezellige lounge sfeer en blijft muurvast zitten! Onze RGB LEDstrips zijn van de hoogste kwaliteit en beschikken over de meest geavanceerde bedieningsmogelijkheden. Geniet van een breed scala aan kleuren, en ervaar de rust en gezelligheid die onze RGB strips brengen. Thuis genieten van die fijne lounge vibes, bij jouw favoriete films? Of heb je zin in een romantisch diner? Het kan allemaal! Bestel jouw RGB LEDstrip vandaag, en geniet morgen al van een wonderbaarlijke sfeer!

Een offerte aanvragen

Nederland

Net als bij een standaard model vormt de RGBIC alle mogelijke kleurtinten, maar dan met schitterende extra lichteffecten. Deze splinter nieuwe RGBIC strip verlichting wordt ook wel ‘Dreamcolor’ genoemd en is razend populair bij onder Amerikaanse TikTok kers, en bij aanbieders zoals amazon. Van regenboog patronen tot schietende leds of dromerige kleuren, met deze gloednieuwe dreamcolor ledstrip is het mogelijk! Naast deze extra features werkt de RGBIC uitvoering net als een traditionele LEDstrip. Zo ben je verzekerd van 2 jaar garantie, IP65waterproof bescherming en lampjes van de hoogste kwaliteit. Deze nieuwe generatie strips wordt alleen maar populairder.

Een offerte aanvragen

Lideka is een merk dat zich richt op het produceren van slimme en betaalbare led-strips. Ons assortiment bestaat uit RGB led-strips, RGBIC led-strips, TV led-strips en led-strip sets. Wij breiden ons assortiment weldra uit met overige types slimme verlichtingen. Wij onderscheiden onszelf van de concurrentie door uitstekende en gedegen kwaliteit, duurzaamheid en de beste service te bieden. Daarnaast dragen wij bij aan energiebesparingen. En dit tegen een verkoopprijs die voor vrijwel iedereen betaalbaar is. Op deze manier, creëren we meer stijlvolle, aangename leefomgevingen voor iedereen. Al onze fabrieken worden streng gecontroleerd voor de volgende kwesties: kinderarbeid, slechte arbeidsomstandigheden en te lage lonen. Al het door ons gebruikte materiaal is van topkwaliteit en alle producten voldoen aan de CE-markeringen. En in het onwaarschijnlijke geval dat er iets fout gaat of dat u niet tevreden bent? Er is altijd iemand beschikbaar om al uw problemen op te lossen, neem dus gerust contact met ons op. Slimme verlichting kan erg duur zijn, met name led-strips, u heeft nu dus de keuze uit goedkopere modellen met toch een uitstekende kwaliteit. Men verwacht dat kwaliteit altijd duur is, maar goedkoop hoeft niet altijd duurkoop te zijn. Door het juiste proces in de fabriek te gebruiken en de juiste partners te vinden, is het mogelijk een goede en voor iedereen betaalbare prijs te verkrijgen. Dat is waar Lideka naar streeft en waar we in geloven, betaalbare led-strips en verlichting, niet alleen voor u, maar voor iedereen!

Documenten

Domain icon Detailhandelaar

LIDEKA

Edisonstraat 98

3281 NC Numasdorp - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2019
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Detailhandelaar

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Internationaal

Activiteiten van

  • Verlichting - huishoudelijk
  • led-strips
  • RGB led-strips
  • bontstroken
  • RGB-IC led-strips
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis