LET'S HAVE IT

Nederland

Office Building Outline icon Detailhandelaar

LET'S HAVE IT
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Deze betaalbare oorbellen zorgen voor een trendy en glamorous look. De oorbellen met drie gouden ringen zijn een echte eyecather die je look compleet maken. Shop deze oorbellen en combineer deze met andere leuke items van Let's Have It.

Een offerte aanvragen

Nederland

Deze prachtige zwarte tas heeft een soort gevlochten motief. De tas is mooi compact en het hengsel is in lengte verstelbaar door de handige gesp. Maak je outfit helemaal compleet door hem af te maken met een mooie ketting of een leuk paar oorbellen. Shop de leukste musthaves op het gebied van sieraden, accessoires, tassen, truien, woonaccessoires en stationairy producten bij Let's Have It

Een offerte aanvragen

Sieraden zoals oorbellen, kettingen, ringen en armbandjes vind je bij Let´s Have It! Mix & Match je favoriete sieraden en maak je earparty compleet door verschillende soorten oorbellen te combineren. Combineer de leukste studs met de leukste bedeloorbellen. Combineer je favoriete kettingen en draag ze samen voor een complete look! Ook shop je de leukste armbandjes, allemaal volgends de laatste trends. Alle items zijn betaalbaar en trendy! Berg je sieraden op in een messing sieradenbox of een mooie sieradendisplay. Shop de leukste tassen met bijpassende tassenstraps die je look compleet maken en maak je outfit helemaal af met een haaraccessoire zoals een scrunchie. Maak je interieur compleet en shop de leukste woonaccessoires zoals fotolijsten en kandelaars. Kies uit verschillende stijlen. Naast sieraden, woonaccessoires en tassen shop je ook stationairy items zoals pennen, postkaarten, notitieboeken een kalenders. Alle items worden met zorg en liefde ingekocht en verstuurd. Happy shopping bij Let's Have It.

Domain icon Detailhandelaar

LET'S HAVE IT

Rudigerstraat, 26

5408 AB Volkel - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    11 – 50

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Detailhandelaar

Activiteiten van

  • Juwelen
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis