LEDSPOT-PLANET

België

Office Building Outline icon Detailhandelaar

LEDSPOT-PLANET
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

België

Deze kleine inbouwspot past in openingen tot 35mm. Zijn buitendiameter dekt openingen af tot 50mm. Hij is te verkrijgen in wit of zwart en in warm wit of koud wit (normaal wit is op aanvraag). Daarbovenop is hij dimbaar wanneer hij aangesloten wordt op een externe dimmer. Door zijn beperkte hoogte van maar 24mm past hij ook in lage plafonds. De bijhorende trafo heeft kleine afmetingen van 53 x 27 x 20 mm en past perfect in dezelfde opening. Deze mini inbouwspot wordt vaak gebruikt om in te bouwen onder de kast.

Een offerte aanvragen

België

Deze kleine inbouwspot werkt rechtstreeks op 220V. De trafo is ingebouwd en is dimbaar bij aansluiting op een externe dimmer. Door zijn kleine zaagmaat van 32mm past deze mini inbouwspot in vele kleine openingen. Zijn buitendiameter dekt openingen af tot 42mm. Door zijn IP67 graad is deze dimbare inbouwspot ook buiten of in vochtige ruimtes te plaatsen. Hij is ook beschikbaar in wit of grijs en in 12V en 24V. Zijn inbouwdiepte is 60mm. De beschikbare lichtkleuren zijn warm wit, normaal wit en koud wit. Standaard is de kabel 0,3m lang maar u kunt hem ook met langer snoer bestellen. De lichtbundel van deze mini spot is 45°.

Een offerte aanvragen

België

Deze GU10 inbouwspot dekt openingen af tot 110mm. Zijn zaagmaat varieert van 90 tot 105mm. Hij is bovendien IP65 wat betekent dat hij volledig beschermd is tegen stof en water en dus ook in vochtige ruimtes of buiten onder de oversteek kan gebruikt worden. De beschikbare kleuren zijn wit of grijs. Deze inbouwspot met zaagmaat 90mm of 100mm is tevens brandwerend. U kunt zelf de bijhorende lamp kopen bij ons. We hebben RGB spots die bedienbaar zijn met een app of u kunt er ook een gewone dimbare spot in plaatsen. Mocht u een lage inbouwdiepte hebben, hebben we hier ook een oplossing voor met onze lage led module.

Een offerte aanvragen

België

Deze prachtige inbouwspot is heel gemakkelijk te installeren. Zijn zaagmaat is 90mm en hij dekt openingen af tot 109mm. Zijn hoogte is 25mm maar u moet wel rekening houden dat er nog een LED spot boven moet komen. Mocht u een lage inbouwdiepte hebben kan dat want hiervoor hebben we een lage led module die hierin kan gemonteerd worden. Indien gewenst kan er ook een gewone LED spot of een Philips Hue in geplaatst worden. Deze GU10 inbouwspot is bovendien kantelbaar en is naast wit ook in het zwart te verkrijgen. Er is ook een kleinere variant beschikbaar met een zaagmaat van 75mm en buitenmaat 85mm.

Een offerte aanvragen

Ledspot-planet is een Belgische webshop gespecialiseerd in inbouwspots, plafondspots en railverlichting. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten spots. Inbouwspots vindt u in alle maten, soorten en kleuren. Ook voor buiten vindt u vele soorten spots. Voor de railverlichting bieden we eenfase en driefase railspots aan. U vindt bijna alle producten in dimbare versie. Vindt u het niet op de site? Contacteer ons dan en we gaan voor u op zoek naar een oplossing. Service en klantentevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bent u niet tevreden? Meld het ons aub.

Documenten

Domain icon Detailhandelaar

LEDSPOT-PLANET

Rijvisschepark 82

9052 Zwijnaarde - België

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Detailhandelaar

Activiteiten van

  • Spots
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis