HENRI BOER FOTOGRAFIE

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

HENRI BOER FOTOGRAFIE
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Als bouwbedrijf ben je trots op de projecten die je hebt gerealiseerd. Toch zit het bij veel bouwbedrijven niet in het DNA om zichzelf in ‘the picture’ te zetten. Je bent immers goed in bouwen en dat spreekt zich wel door van mond tot mond. Toch werken ook aannemers inmiddels aan hun on- en offline zichtbaarheid. Mond tot mond-reclame maar dan met een veel groter bereik, hoe mooi is dat? Want ook de bouwwereld veranderd. Professionele zichtbaarheid is meer dan alleen je bedrijfsnaam en een goed logo. Jouw bouwbedrijf mag immers ook gezien worden als expert in de bouw. Dan is het tijd voor een professionele fotograaf die bekend is met de bouwwereld. Want mensen kijken voordat ze iets gaan lezen altijd eerst naar pakkende foto’s. Een aantal voorbeelden waarbij mijn foto’s vaak worden ingezet; · Brochures · Diverse stadia van de bouw · Actuele websitefoto’s · Online portfolio van projecten · Team- of individuele fotografie van uw (bouw)team.

Een offerte aanvragen

Nederland

Dé fotograaf voor bouwend Nederland Voor kwaliteit en passende beelden in de bouw kiest u niet zomaar een fotograaf. Precies, u wilt iemand die bekend is met bouwprojecten, een fotograaf die zijn materiaal heeft afgestemd op fotografie in bouw, zoals hoogtefotografie, voor een verrassende invalshoek. Geen bouwproject is mij vreemd, de bouw in beeld daar word ik blij van. Mijn technische achtergrond en liefde voor fotografie zorgen ervoor dat u precies die afbeelding(en) ontvangt die past bij uw project. Bij Henri Boer fotografie bent u op de juiste plaats voor uw foto’s op de bouw, van uw bedrijf of de mensen die dat bouwwerk realiseren. Geen zorgen – professioneel beeld geregeld Voor een heldere opdracht en de juiste locatie stem ik af met de betrokken contactpersoon op de bouw. Verder ervaart niemand hinder van de fotograaf op de bouw. Ik benut het juist moment voor uw gewenste afbeeldingen. De mensen op de bouw merken daar nauwelijks iets van.

Een offerte aanvragen

Nederland

Dé fotograaf voor bouwend Nederland Voor kwaliteit en passende beelden in de bouw kiest u niet zomaar een fotograaf. Precies, u wilt iemand die bekend is met bouwprojecten, een fotograaf die zijn materiaal heeft afgestemd op fotografie in bouw, zoals hoogtefotografie, voor een verrassende invalshoek. Geen bouwproject is mij vreemd, de bouw in beeld daar word ik blij van. Mijn technische achtergrond en liefde voor fotografie zorgen ervoor dat u precies die afbeelding(en) ontvangt die past bij uw project. Bij Henri Boer fotografie bent u op de juiste plaats voor uw foto’s op de bouw, van uw bedrijf of de mensen die dat bouwwerk realiseren. Bij professionele communicatie horen pakkende en passende beelden. Zo versterkt u uw communicatie-uitingen.

Een offerte aanvragen

Nederland

Verrassende en exclusieve exterieurontwerpen, de basis voor een functionele en prettige woon- of werkomgeving. Daarvan maak ik graag die sprekende en inspirerende foto voor mijn klanten. In iedere afbeelding spelen natuurlijke factoren mee. Natuurlijke factoren ervaar ik altijd als positief. Want juist het gebruik maken van die natuurlijke invloeden en specifieke omstandigheden, benut ik om een object op een unieke en verrassende manier vast te leggen. Met een professionele blik kijk ik waar de mogelijkheden liggen. Zo bepaal ik op welke manier ik de juiste afbeelding kan maken.

Een offerte aanvragen

Dé fotograaf voor bouwend Nederland, professionele fotografie voor (bouw)projecten van architecten (exterieur en interieur), bouwbedrijven, bouwteams, woningcorporaties en toeleveranciers. Steeds meer aannemers werken aan hun on- en offline zichtbaarheid. Voor al uw promotie en reclame-uitingen in uw bouw gerelateerde projecten. Omdat beeldmateriaal werkt en uw uitingen versterkt. Ik verzorg uw professioneel beeldmateriaal voor al uw zakelijke communicatie. Een eigen beeldbank opbouwen met professionele fotografie van dé fotograaf van bouwend Nederland. Beeldmateriaal dat u vrij mag inzetten voor brochures, actuele websitefoto ’s of een online portfolio van uw projecten. Afbeeldingen van bijvoorbeeld diverse stadia van uw bouwprojecten, oplevering van projecten, bouwteams enz. professioneel in beeld. Bouwers en hun belanghebbenden verrassen met een pakkend beeld door het juiste moment te benutten. Met een open blik leg ik projecten voor u vast, waarbij ik altijd gebruik maak van de invloed van de omgeving en de uitstraling die het project verdiend. Met mijn unieke kennis en ervaring in zowel fotografie als de bouwwereld, zorg ik ervoor dat beelden zowel mijn klant als hun doelgroep blijven verwonderen.

Documenten

Domain icon Dienstverlener

HENRI BOER FOTOGRAFIE

Schutsboomstraat 1

5175 TV Loon Op Zand - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2017
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf - Filiaal
  • Hoofdactiviteit
    Dienstverlener

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Nationaal

Betalingswijzen

  • SWIFT-overschrijving

Activiteiten van

  • Fotoreportages
  • Bouwfotografie
  • Architectuurfotografie
  • Bouwfoto
  • medische fotografie
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis