HEALTHY VITAMINS (VITAMINESPERPOST.NL)

Nederland

Warehouse icon Distributeur

HEALTHY VITAMINS (VITAMINESPERPOST.NL)
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Alle maca supplementen die u bij ons kunt kopen, die komen van één leverancier uit Peru. Dit bedrijf bestaat uit acht verschillende boerengemeenschappen in verschillende delen van Peru. Gewassen als maca en camu camu worden via biologische, ecologische en maatschappelijke principes beheerd. Doordat onze maca-teler gespecialiseerd is in maca, hebben wij ervoor gekozen om alle varianten aan te bieden die door deze teler worden verbouwd: gele maca (standaard), rode maca, zwarte maca, raw maca, Maca Premium en Super Maca. De leverancier geeft aan dat de kenmerken van de verschillende kleuren over het algemeen niet enorm verschillen. Maar er zijn wel subtiele verschillen. Die zullen wij hierbij verduidelijken. Het belangrijkste element is de manier waarop de wortels zijn verwerkt. Vitaminesperpost.nl verkoopt Gele, Zwart, Rode, Gelatinized (voorgekookte), Super en Raw Maca voedinssupplementen. U ontvangt een staffelkorting van 30% en de supplementen worden gratis verzonden.

Een offerte aanvragen

Nederland

U kunt op vitaminesperpost.nl twee soorten ashwagandha kopen. Onze producten kunnen vooral helpen bij stress. Stress heeft tegenwoordig steeds meer een impact op het persoonlijke leven en de gezondheid van veel mensen. Naar schatting ervaart 75% van de mensen in de westerse landen fysieke kenmerken van stress, terwijl nog eens 70% geestelijke kenmerken ervaart. Hierdoor wordt er vaker gekeken naar een 'natuurlijke' cognitieve ondersteuning in de vorm van een supplement. Vitaminesperpost.nl heeft een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen, kruidenextracten en vitamines. Van Ashwaganda hebben wij onder andere het Ashwagandha extract (Sabinsa) en het krachtige KSM-66 Ashwagandha (Ixoreal) in ons assortiment. Bij vitaminesperpost.nl krijgt u 30% staffelkorting en wij rekenen geen verzendkosten.

Een offerte aanvragen

Nederland

Ons assortiment omvat momenteel 4 verschillende groenlipmossel supplementen. Ze zijn afkomstig uit de ongerepte wateren van Nieuw-Zeeland. Deze supplementen bieden wij aan in capsules en kunnen worden onderverdeeld in 2 groepen, namelijk het gevriesdroogde poeder en de vloeibare olie van de mossel. De gevriesdroogde groenlipmosselpoeders bevatten alle nuttige ingredienten die dit schelpdier rijk is. U kunt dan denken aan eiwitten, lipiden, omega-3-vetzuren en glycosaminoglycanen. Echter bij de groenlipmosselolie ligt de nadruk alleen op de unieke omega vetzuren en lipiden uit deze speciale mosselsoort. Wij hebben onder andere de volgende Groenlipmossel extracten in ons assortiment: Gevriesdroogde groenlipmosselpoeder capsules: - Groenlipmossel extract - Groenlipmossel Curcumine en Zwarte Bes Groenlipmosselolie capsules: - Groenlipmosselolie vloeibaar 50 mg - Groenlipmosselolie vloeibaar 100 mg U ontvangt een staffelkorting van 30% en wij rekenen geen verzendkosten.

Een offerte aanvragen

Nederland

Uw lichaam heeft voldoende magnesium nodig voor een reeks functies en het vervult een sleutelrol in diverse processen: het draagt bij aan het leervermogen; het ondersteunt de normale werking van de spieren; het ondersteunt het behoud van sterke botten; het draagt bij aan het goed functioneren van het zenuwstelsel; het ondersteunt bij het verminderen van vermoeidheid. Wij verkopen de volgende magnesium supplementen: 1. Magnesium L-threonaat voor de geheugen en hersenfunctie; 2. Magnesium Malaat voor energie en spieren; 3. Zeemagnesium (Magnesiumhydroxide) voor de darmflora; 4. Magnesiumcitraat voor geestelijke en lichamelijke ontspanning; 5. Magnesium-bisglycinaat: ‘de alleskunner’; 6. Magnesium Compleet is de ‘Magnesium Multi’, dit supplement bevat maar liefst 5 verschillende soorten magnesium: Citraat, Taurinaat, Malaat, Glycinaat en Aspartaat. Bij Vitaminesperpost.nl ontvangt u 30% staffelkorting en wij rekenen geen verzendkosten binnen Nederland.

Een offerte aanvragen

Vitaminesperpost.nl = eenvoudig online vitamines bestellen. Vitamines koopt u bij vitaminesperpost.nl: dé webshop voor vitamines in Nederland. Wij hebben maar liefst 33 vitamines en kruiden en meer dan 800 voedingssupplementen in ons assortiment. Ruim 300.000 tevreden klanten gingen u voor! Niet voor niets scoren wij al jaren een 9+ op de onafhankelijke recensiewebsite TrustPilot als het gaat om premium voedingssupplementen. Vitaminesperpost.nl biedt niet alleen de 13 erkende vitamines uit het medisch woordenboek, maar ook vitaminecomplexen en vitaminecombinaties die de actieve stoffen onderling versterken, alsmede talloze andere voedingssupplementen en fruitpoeders. Vitamines zijn organische verbindingen. Ze zijn belangrijk voor het goed functioneren van ons lichaam, maar ook voor groei en een goede gezondheid. Vitamines zitten in plantaardige of dierlijke producten en voor onze dagelijkse vitaminebehoefte zijn we afhankelijk van voeding. Het menselijk lichaam kan slechts in beperkte mate zelf vitaminen aanmaken. Daarom is gezonde voeding essentieel om gezond te blijven! Mensen die eenzijdig eten of een dieet volgen, moeten goed opletten of ze wel voldoende vitamines binnenkrijgen. Vegetariërs, veganisten en mensen die weinig buiten komen, doen er goed aan om met hun arts eventuele suppletie te bespreken. Er zijn in totaal 13 vitamines waarvan er 4 oplosbaar zijn in vet en 9 in water. Vetoplosbaar betekent dat ze in het vetweefsel van onze organen worden opgeslagen.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Nieuw in ons assortiment

Nieuw in ons assortiment

Lancering van product ・ 20 feb 2019 meer informatie Open In New icon

Nieuwe supplementen in het assortiment van Vitaminesperpost.nl vindt u overzichtelijk gerangschikt onder menu-item Nieuw Assortiment in onze webshop.

Documenten

Domain icon Distributeur

HEALTHY VITAMINS (VITAMINESPERPOST.NL)

Pieter Lieftinckweg 8

1505 HX Zaandam - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    11 – 50
  • Verkopers
    1 – 10
  • % omzet in de export
    10%

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2009
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor
  • Hoofdactiviteit
    Distributeur

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Europees

Betalingswijzen

  • Creditcard - Contanten - Cheque
  • Postoverschrijving
  • SWIFT-overschrijving

Afleverzones

Activiteiten van

  • Voedings supplementen
  • vitamines
  • voedingssupplementen
  • supplementen
  • kruidenextracten
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis