ACT-IN INTERNATIONAL

Nederland

Factory icon Fabrikant/ Producent

ACT-IN INTERNATIONAL
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Leer meer over de mogelijkheden van industriële digitalisatie

Een offerte aanvragen

Nederland

Verschillende MES oplossingen voor productie en onderhoud. - Machine-/productieprestatie-monitoring (OEE) - Productieorder planning, incl. kwaliteits-/instructiemanagement - Onderhoudsbeheersysteem - Visualisatie en rapportage - Coaching en advies bij data omzetten in verbeteringen Al onze MES softwaremodules zijn standalone te gebruiken of worden gekoppeld aan andere systemen (bijv. ERP) en machinesignalen. We helpen u daarnaast, wanneer nodig, ook graag bij het verwerken van data en deze om te zetten in verbeteringen. Allemaal gericht om uw productie zo effectief, duurzaam en rendabel te laten verlopen.

Een offerte aanvragen

Act-in wil haar klanten inspireren, motiveren en helpen bij het maximaal benutten van alle beschikbare resources met als effect meer rendement en minder verspilling. Volledig inzicht in verborgen productiepotentieel, middels data-gedreven oplossingen en methodieken. Hiervoor leveren we MES software oplossingen zoals: machine-/productieprestaties monitoring (in o.a. OEE), digitale productieplanning, kwaliteits- en instructiemanagement en onderhoudsbeheersysteem. Aangevuld met verschillende visualisatie, rapportage en analyse mogelijkheden. Daarnaast biedt Act-in advies bij het omzetten van data in werkelijke verbeteringen. Dit door te helpen bij het juist verwerken van kritieke bedrijfsdata (KPI's) en bij het opzetten van verbetertrajecten. Ook wordt er consultancy geboden voor het selecteren en invoeren van kwaliteitsmethodieken, zoals Lean, Six Sigma, TPM, etc. Alles gericht om de maakindustrie te helpen om effectief, duurzaam en rendabel te produceren.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

We wisten niet wat en waar we moesten verbeteren...

We wisten niet wat en waar we moesten verbeteren...

Nieuwe klantreferentie ・ 6 jul 2022 meer informatie Open In New icon

Deze case toont, wederom, aan dat er veel data wordt verzamelt, maar deze vaak niet of verkeerd wordt gebruikt. In deze referentie legt één van onze klanten uit hoe we hiermee hebben kunnen helpen. Waarbij er verder gekeken is dan enkel naar data, maar ook naar de mens. Door in eerste instantie alle beschikbare data juist te verzamelen en visualiseren is er meer inzicht in de processen gekomen. Hieruit is, wederom, gebleken dat de mens uiteindelijk nog steeds cruciaal is voor een succesvolle productie. Samen met onze klant hebben we daarom verschillende trajecten gelanceerd om iedereen mee te krijgen in het proces naar continue verbetering. Wil meer hierover weten? Neem dan gerust, vrijblijvend, contact op.

Documenten

Domain icon Fabrikant/ Producent

ACT-IN INTERNATIONAL

Marie Curieweg 16

6045 GH Roermond - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    11 – 50
  • Verkopers
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1996
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Europees

Afleverzones

Activiteiten van

  • Software voor industrie
  • monitoring van de parameters
  • toepassingssoftware voor onderhoudsbeheer
  • productieplanning
  • organisaties voor de kwaliteitscontrole en de garantie van producten en materialen
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis