GOEDHOUT-SPEELGOED

Nederland

Office Building Outline icon Detailhandelaar

GOEDHOUT-SPEELGOED
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Jouw kleintje kan uren bezig zijn met deze leuke en mooie hellingbaan van Jouéco. De vrolijke dierenvriendjes nodigen keer op keer uit om de houten wielen naar beneden te laten rollen. De hellingbaan is niet alleen leuk om mee te spelen, het traint ondertussen de hand-oog coördinatie van jouw kindje. Specificaties: Kleur: multicolor, naturel Geslacht: junior Materiaal: hout Afmetingen: 30 x 10 x 25 cm (L x B x H) Leeftijd: vanaf 2 jaar

Een offerte aanvragen

Nederland

Deze muziekset bestaande uit gitaar, xylofoon en trommel in delicate pasteltinten zorgt voor veel muzikaal plezier. De drie fraai vormgegeven instrumenten toveren de kinderkamer niet alleen in een mum van tijd om in een concertzaal, maar zijn ook nog eens een blikvanger! Met de muziekinstrumenten dompelen kinderen zich onder in de wereld van tonen en leren ze een eerste gevoel voor ritme en klank. De instrumenten stimuleren de creativiteit van kinderen en zijn populair bij zowel ouders als kinderen dankzij hun moderne ontwerp in een uniform kleurenschema.

Een offerte aanvragen

Nederland

Wie wil zelf koekjes bakken en uit delen? Alle ingrediënten om nu heerlijke koekjes te bakken en te serveren zijn aanwezig in deze mooie mixer set. De set bevat één kleurrijke mixer met een garde die echt kan draaien, één bordje met koekjes, één beslagkom, twee halve eieren, één flesje melk, één pakje suiker en één pakje meel. Dat wordt heerlijk bakken, bon appetit! Deze set van New Classic Toys is onderdeel van de Bon Appetit productlijn. Snijden, bakken, koken en aan tafel! De potjes, pannetjes, snijsetjes en keukentjes zijn absolute musthaves voor kleine keukenprinsjes en -prinsesjes.

Een offerte aanvragen

Nederland

Vorm jouw naam met deze superleuke beschilderde letter. Plak hem op een kamerdeur, kinderbed, kastlade of andere houten voorwerpen.

Een offerte aanvragen

Een webshop die is gericht op de verkoop van houten speelgoed! Voor een duurzame toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen. Wij hebben liefde voor kinderen en natuurlijk voor goed en veilig speelgoed! Wij staan garant voor veilig speelgoed dat op een duurzame manier is geproduceerd én langdurig in gebruik is, speelgoed dat tegen een stootje kan, zodat er geen stukken af kunnen breken waar de kinderen zich aan kunnen bezeren. In ons assortiment vindt je diverse houten producten van bekende en kleinere merken. Wij zijn continu opzoek naar verbetering van ons assortiment. Met bekende merken zoals Tender Leaf of Mamamemo weet je zeker dat je én duurzaam speelgoed koopt, dat veilig is en past bij je eigen interieur. Onze categorieën zijn onderverdeeld in diverse onderdelen. Om een mooi overzicht te geven hebben wij op diverse plekken uitgesplitst waar je wat kunt vinden. Bij onze assortimenten collectie zie je een overzicht per product soort. Ook hebben wij de diverse merken waar wij mee samenwerken op de homepage staan en onderverdeeld in de merken die wij bieden. Elke maand kijken wij wat de meest gezochte producten zijn en updaten wij bij onze "populair" categorie. Op deze manier vindt je altijd de producten die jij zoekt. Kun je het product niet vinden? Dan kun je uiteraard gebruik maken van de zoekfunctie. Is een product uitverkocht? Neem dan contact op via het contactformulier of stuur een bericht via Whatsapp.

Documenten

Domain icon Detailhandelaar

GOEDHOUT-SPEELGOED

noorderstraat 6

9914PS Zeerijp - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2021
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor
  • Hoofdactiviteit
    Detailhandelaar

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Nationaal

Activiteiten van

  • Speelgoed - hout
  • muziekspeelgoed
  • treinen speelgoed
  • Houten speelgoed
  • Speelgoed
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis