België
Meerdere categorieën
Sinds 1998 is Vleeshandel Cis Van den Broeck zich meer en meer gaan bezighouden met het 'traden' van ons vlees. Het Belgische vlees is immers van absolute topkwaliteit, en een product om trots op te zijn. Waarom dus niet overgaan tot de export ervan naar het buitenland. Momenteel voeren wij uit naar 37 verschillende landen. Buitenlandse bedrijven, sommigen wereldwijd, zijn bij ons vaste klant als het gaat om de aankoop en verkoop van vers vlees. Zowel de edele delen als de bij-produkten worden hier verwerkt van zowel varkens- runds- of kippenvlees. Al ons vlees wordt professioneel verpakt naar wens van de klant voor het de deur uitgaat. Wij verpakken het vlees naakt gevroren, polyblock of in doosjes. Onze vriescel heeft plaats voor 3000 pallets. Transport voor de Benelux wordt door onze eigen wagens verzorgd. Verder laten wij het transport uitvoeren door betrouwbare gecertificeerde partners.
Frankrijk
Onze zwarte knoflookpasta kan gewoon op toast of in bereidingen worden gegeten. Zwarte knoflook past goed bij alle soorten vlees, vleeswaren, foie gras, fijne vis (tong, zeeduivel, zeebaars) en schelpdieren. Voor zoetekauwen is het ideaal met chocolade en citrusvruchten. Doe inspiratie op met onze receptideeën ingrediënten van knoflookpasta Biologische zwarte knoflook uit de Gers (90%) Biologische zonnebloemolie uit de Gers 10%. HOE BEWAAR JE KNOFLOOKPASTA Bewaren op kamertemperatuur, uit de buurt van licht. Sluit de pot goed af na gebruik. Eenmaal geopend, koel bewaren en binnen 6 maanden gebruiken. Houdbaarheid: 18 maanden.
Een offerte aanvragenFrankrijk
Zwarte knoflook in de vorm van een hele bol (bekend als een bol zwarte knoflook) is een goede manier om je knoflook te consumeren, omdat elk teentje zwarte knoflook beschermd blijft in zijn natuurlijke omhulsel en niets anders nodig heeft om te bewaren en te conserveren. De hele knoflookbol is de eenvoudigste, meest natuurlijke manier om zwarte knoflook te consumeren: je hebt de bol knoflook in je hand, gebruind als hij uit de stoompan komt, getransformeerd door de Maillard-reactie. Biologische zwarte knoflook kan worden gebruikt in een breed scala aan gerechten, maar het kan ook los worden gegeten. Zwarte knoflooksaus, zwarte knoflookmarinade, zwarte knoflookpuree of gewoon in zijn geheel in dunne reepjes gesneden in je pastagerechten. Zwarte knoflook past goed bij alle soorten vlees, vleeswaren, foie gras, fijne vis (tong, zeeduivel, zeebaars) en schelpdieren. Voor zoetekauwen past zwarte knoflook uitstekend bij chocolade en citrusvruchten.
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers