• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • vloeibare karamel

Resultaten voor

Vloeibare karamel - Import export

  1. DUPONT D'ISIGNY

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    DUPONT D'ISIGNY, een banketbakkerij gevestigd in Carentan-les-Marais in Normandië, stelt zijn expertise op het gebied van karamel ten dienste van professionals in de voedingsmiddelenindustrie: banketbakkers, chocolatiers, bakkers, restaurateurs, confiseurs, enz. De kwaliteit van onze producten komt voort uit onze historische knowhow als banketbakker. DUPONT D'ISIGNY PROFESSIONNEL biedt halffabricaten voor voedingsmiddelen voor professionals, industriëlen en cateraars. We produceren en verkopen karamel in verschillende vormen en recepten, en bieden Industrial Food Products (IFP) aan professionals: - Vloeibare karamel voor topping, coating of vulling, - Karamelchips voor koekjes, brood, brioches, ijs, truffels... : Klassiek recept, verse Normandische room, gezouten boter, AOP, - Thermostabiele karamelchips voor bakbestendigheid, - Karamelpoeder. We staan altijd klaar om naar onze klanten te luisteren en kunnen u helpen met uw ideeën en ontwikkelingsbehoeften.

  2. COMPTOIR SUCRIER

    België

    Al meer dan 100 jaar is handel en distributie in suikers onze activiteit. Verwerkt u suiker als industrieel of artisanaal bedrijf, bent u retailer naar de particuliere verbruiker, bent u groothandelaar in bakkerijgrondstoffen of levert u aan de horecasector? U vindt bij ons alle suikers in aangepaste verpakking. Witte en bruine bietsuikers, rietsuikers, vloeibare suikers en karamels bieden wij u aan in bulk, big bags of in zakken, in klein verpakking en individuele porties. Kwaliteit in product en service dragen wij hoog in het vaandel. Maak kennis met ons op onze website en neem gerust contact met ons op.

  3. SETHNESS ROQUETTE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds 1880 is Sethness Roquette gespecialiseerd in de productie van karamel in verschillende vormen (vloeibaar, pasta, poeder of glitter) voor ambachtslieden en de voedingsindustrie. Dankzij haar wereldwijde aanwezigheid met 4 productievestigingen heeft Sethness Roquette zich gevestigd als de toonaangevende fabrikant van karamels. KARAMEL KLEURSTOFFEN: Karamelkleurstoffen zijn de meest gebruikte kleurstoffen in de voedingsindustrie. Karamelkleurstoffen staan bekend om zijn kwaliteit en biedt een reeks oplosbare oplossingen voor alle soorten toepassingen om kleur te standaardiseren. GEBRANDE SUIKERS: In vloeibare of poedervorm zijn gebrande suikers gekarameliseerde suikers die smaak en/of karamelkleur toevoegen aan voedingsproducten. AROMATISCHE KARAMELS: Aromatische karamel wordt gemaakt door de gecontroleerde inwerking van hitte op eetbare suikers. In vloeibare of vaste vorm geeft het een meer of minder uitgesproken karamelsmaak, afhankelijk van de uiteindelijke behoefte. Afhankelijk van de bereidingswijze vind je honing-, traditionele of volle karamels. KARAMELSPECIALITEITEN: Specialiteitenkaramels omvatten een breed assortiment karamels, van melkkaramel tot gezouten boterkaramel, van veganistisch tot karamel met verlaagd suikergehalte... Deze karamels, in de vorm van pasta of chips, bieden elk product een unieke textuur en smaak. Er kunnen verschillende ingrediënten worden gebruikt (honing, melk, room, chocolade, boter, plantaardige vetten, enz.)

  4. BELGOSUC

    België

    Belgosuc produceert halffabrikaten op basis van natuurlijke geselecteerde suikers die zowel verkocht worden in bulk, containers en kleinverpakkingen.Met een eigen gamma en producten op maat richt Belgosuc zich tot de ambachtelijke en industriële voedingsindustrie doorheen Europa : fondant, vloeibare suikers, invertsuikers, kandij, kleurkaramel, hommel- en bijenvoeding, karamels, fructose, glucosestropen, polyolen / glycerine, praline, droge specialiteiten, biostropen en -suikers en mengstropen.