• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • karamel en chocolade

Resultaten voor

Karamel en chocolade - Frankrijk

Frankrijk
  1. SAS LIMOUZI SAVEURS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Via het bedrijf LIMOUZI SAVEURS is het onze passie om u de wonderen van de Correze te laten ontdekken door recepten te bedenken die u zullen verrassen en verrukken. Altijd op zoek naar nieuwigheden, stellen wij onze knowhow ter beschikking om u verfijnde en lekkere producten aan te bieden. Wij zijn trots op ons engagement om al onze producten te ontwikkelen in onze productiewerkplaats in Objat (19), met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van de ingrediënten die wij zelf selecteren. We maken gebruik van patissiers en chocolatiers om onze producten te ontwerpen. Bij LIMOUZI SAVEURS waarderen we lokale producten en bieden we een breed scala aan producten zoals jam, stroop, droge koekjes, gekarameliseerde en chocoladenoten, cailloux (chocoladesnoepjes met noten), nougats, karamels, vruchtengelei en andere lekkernijen, om de smaakpapillen van lokale smaakliefhebbers tevreden te stellen. Wij zetten ons in voor kwaliteit, knowhow en innovatie om aan uw verwachtingen te voldoen.Neem contact met ons op voor meer informatie!

  2. LES CHOCOLATS DE BALATA

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Les Chocolats de Balata is een ambachtelijke chocoladefabriek die gespecialiseerd is in de productie van chocolade van topkwaliteit. Hun gevarieerde assortiment chocoladeproducten, waaronder chocoladerepen met Saint James rum, truffels met pure chocolade en cacaobonenchocoladepaletten, zal de smaakpapillen van chocoladeliefhebbers verrukken. Dankzij de online verkoop van chocolade kunnen klanten van over de hele wereld de heerlijke chocolade van Martinique ontdekken.

  3. NOUGAT TOLLERON

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    De nogafabriek TOLLERON, gevestigd in het prachtige dorp CRESTET in de Vaucluse is gespecialiseerd in de vervaardiging van zachte noga volgens ambachtelijke knowhow. Wij vervaardigen onze noga op ambachtelijke wijze met de hand en wij bieden tal van smakelijke nogarecepten. Wij selecteren onze ingrediënten met zorg. Wij bieden u een ruimte keuze overheerlijke soorten noga. U kunt onze smaakvolle noga online bestellen op onze website.

  4. SETHNESS ROQUETTE

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds 1880 is Sethness Roquette gespecialiseerd in de productie van karamel in verschillende vormen (vloeibaar, pasta, poeder of glitter) voor ambachtslieden en de voedingsindustrie. Dankzij haar wereldwijde aanwezigheid met 4 productievestigingen heeft Sethness Roquette zich gevestigd als de toonaangevende fabrikant van karamels. KARAMEL KLEURSTOFFEN: Karamelkleurstoffen zijn de meest gebruikte kleurstoffen in de voedingsindustrie. Karamelkleurstoffen staan bekend om zijn kwaliteit en biedt een reeks oplosbare oplossingen voor alle soorten toepassingen om kleur te standaardiseren. GEBRANDE SUIKERS: In vloeibare of poedervorm zijn gebrande suikers gekarameliseerde suikers die smaak en/of karamelkleur toevoegen aan voedingsproducten. AROMATISCHE KARAMELS: Aromatische karamel wordt gemaakt door de gecontroleerde inwerking van hitte op eetbare suikers. In vloeibare of vaste vorm geeft het een meer of minder uitgesproken karamelsmaak, afhankelijk van de uiteindelijke behoefte. Afhankelijk van de bereidingswijze vind je honing-, traditionele of volle karamels. KARAMELSPECIALITEITEN: Specialiteitenkaramels omvatten een breed assortiment karamels, van melkkaramel tot gezouten boterkaramel, van veganistisch tot karamel met verlaagd suikergehalte... Deze karamels, in de vorm van pasta of chips, bieden elk product een unieke textuur en smaak. Er kunnen verschillende ingrediënten worden gebruikt (honing, melk, room, chocolade, boter, plantaardige vetten, enz.)

  5. DRAGEES REYNAUD

    Frankrijk

    Met chocolade omhulde specialiteiten (puur, melk, nogacrème, karamel, truffel…) en sierparels (zilver, goud, meerkleurig, gevuld met suiker of chocolade), chocoladehartjes meerkleurig. Wij werken met geselecteerde amandelen: Avola, amandelen uit Frankrijk en Spanje gekozen voor de originaliteit van hun smaak. Wat betreft onze specialiteiten met chocolade, deze maken we met extra fijne chocolade. De grondstof voor onze chocoladedragees is op basis van cacao 70%.