WERKPLAATSTECHNIEK

Nederland

Warehouse icon Groothandelaar

WERKPLAATSTECHNIEK
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Panrex biedt een zeer compleet assortiment aan tackers en spijkerpistolen. Of je nu op zoek bent naar een bradnailer, coilnailer, folienieter, stripspijkermachine of een krammachine, Panrex heeft het allemaal. De Panrex spijkerpistolen zijn een musthave voor professionals en handige klussers die snel en vakkundig materialen willen bevestigen. Wat je ook wilt bevestigen, Hout op hout, Hout op beton, of gipsplaten, voor iedere soort materiaal is er een geschikte gastacker leverbaar. Benieuwd welk Panrex luchtgereedschap je het beste kunt gebruiken voor jouw klus? Bekijk ons aanbod op werkplaatstechniek.nl of bezoek onze Panrex Democenter in Steenwijk. Werkplaatstechniek is importeur van het merk Panrex en levert ook aan B2B verkooppunten.

Een offerte aanvragen

Nederland

Nemo Grabo handvacuumzuiger op accu is de musthave voor iedere vakman die regelmatig moet tillen. Nemo grabo is de eerste elektrische draagbare vacuümzuiger die zich hecht op bijna alle soorten oppervlakken. Zelfs materiaal met structuur, reliëf of oneffenheden zijn op eenvoudige wijze te tillen. Zo kunnen de elektrische handvacuümzuigers gebruikt worden om o.a. hout, metaal, glas, natuursteen of kunststof aan te zuigen. Deze krachtige tool minimaliseert het risico op schade aan dure materialen en maximaliseert de efficiëntie en dat terwijl de fysieke belasting wordt verminderd. Grabo is een nieuw gepatenteerd product dat is ontwikkeld door Nemo Power Tools. Een nieuwe en revolutionaire manier om bijv. glas/tegels/beton/hout te kunnen tillen. Ontwikkeld voor vloerenleggers, tegelzetters, verhuizers, glaszetters, interieurbouwers, installateurs en nog vele andere professionals. Bij Werkplaatstechniek koop je de Nemo grabo plus, Pro in tas of systainer.

Een offerte aanvragen

Aannemers, bouwbedrijven, zzp-ers, houtbouwers, installatie-bedrijven iedereen zoekt een professionele toeleverancier voor bevestigingsmiddelen en machines. Bij Koster Werkplaatstechniek bent u aan het juiste adres en ontvangt u het beste technische advies en ondersteuning. Voor Nederland zijn wij onderandere importeur voor: Mafell, Lamello, Fein, Lignatool, Metabo, Milwaukee, BTI, Kitpro, Pitzl, RUWI. Stuk voor stuk topmerken gericht op de hoogst haalbare kwaliteit en productiviteit. Werkplaatstechniek beschikt over een eigen technische dienst. Onze goed opgeleide monteurs zorgen voor een snelle en professionele afhandeling van u reparatie.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Werkplaatstechniek verhuist en wordt twee keer zo groot

Werkplaatstechniek verhuist en wordt twee keer zo groot

Laatste prestatie ・ 23 mei 2022 meer informatie Open In New icon

Per 1 juni 2022 gaan wij verhuizen naar een groter pand aan de lange baan 21 in Steenwijk. (Hemelsbreed op nog geen 50 meter van ons huidige locatie.) Dat betekent meer winkelruimte, meer artikelen, meer voorraad & meer parkeerruimte. We heten je van harte welkom!

Domain icon Groothandelaar

WERKPLAATSTECHNIEK

Langebaan 21

8331 LW Steenwijk - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Groothandelaar

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Europees

Afleverzones

Activiteiten van

  • Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires
  • professionele elektronische producten en apparatuur en supplies
  • accessoires voor gereedschapsmachines
  • bouwmateriaal groothandel
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis