Havervlokken Fijn Glutenvrij Biologisch

Havervlokken Fijn Glutenvrij Biologisch
Web icon

Omschrijving

"Vlokken van haver Voor het maken van havervlokken wordt de hele korrel gebruikt. Dus inclusief zemel en kiem en niet slechts het zetmeelgedeelte van het graan. Havervlokken zijn dan ook altijd volkoren. Havervlokken zijn makkelijker en sneller te bereiden dan de hele haverkorrels. En daarnaast ook makkelijker te verteren. Belangrijke redenen waarom havervlokken zo populair zijn. Voordelen van Havervlokken Havervlokken voorzien je lichaam van een hoop vitamines. ze geven je de kracht die je nodig hebt om de dag door te komen en verzadigen je eetlust. Havervlokken hebben nog veel meer voordelen: ze zijn cholesterolverlagend, een bron van antioxidanten, voorzien je lichaam van een hoop energie en zijn vocht afdrijvend. Deze voedzame haver is heerlijk voor in de yoghurt, bijvoorbeeld als ontbijt. Het ondersteunt een goede tand- en botvorming en is bovendien licht verteerbaar."

  • Biologische voeding
  • Bonen en Granen

Domain icon Groothandelaar

48455 Bad Bentheim - Duitsland

Contacteren