• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijke conserven

Resultaten voor

Ambachtelijke conserven - Import export

  1. CLAC

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sinds juli 2017 creëert en bereidt de CLAC, Conserverie Locale Artisanale et Créative, biologische conserven op basis van plaatselijke ingrediënten afkomstig uit een vijftiental boerderijen en landbouwexploitaties uit de Auvergne waar het mee samenwerkt. Wij baseren ons op onze 3 kernwaarden, BIOLOGISCHE, PLAATSELIJKE EN AMBACHTELIJKE PRODUCTEN, en werken met verse, rijp geoogste ingrediënten om u smaakvolle en 100% originele recepten aan te bieden. CLAC zet zich voor 100% in voor de transitie door de strijd aan te binden met voedselverspilling en door de zogenaamde 'lelijke' groente en het overschot tegen een juiste prijs in te kopen bij onze plaatselijke telers. Wij bieden ze zekerheid dankzij een jaarcontract om zo hun inkomsten te verbeteren. Onze originele en smaakvolle recepten werden meerdere keren bekroond met onder andere de zilveren medaille voor innovatie op de Natexpo beurs (wortelmousse met bleu d'Auvergne kaas) of de zilveren Epicure op de beurs Le Monde de l'épicerie fine (bietenketchup in Auvergne stijl).

  2. TECHNA SAS

    Frankrijk

    Techna is fabrikant van sterilisators autclaven en verdeler van potten voor ambachtelijke en professionele conserven sinds meer dan 20 jaar. TECHNA verkoopt een volledig professioneel assortiment van vacumeermachines en drukkers. Alle professionals uit de culinaire sector (restaurants, slagers, landbouwers, enz.) hebben vertrouwen in ons. TECHNA verzekert sinds 1989 de distributie op de Franse markt van een breed gamma van glazen potten die algemeen WECK-flessen met clips worden genoemd.

  3. LE COUSTELOUS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Le Coustelous is er trots op u gastronomische producten uit het zuidwesten van Frankrijk te bieden, met bijzondere aandacht voor de vermaarde cassoulet uit Castelnaudary. Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met plaatselijke producenten om u het beste te bieden. Wij verkopen onze producten in Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, aan delicatessenzaken, wijnzaken en winkels die gespecialiseerd zijn in gastronomische producten en andere voedingsspecialiteiten. Frankrijk staat bekend om zijn gastronomie en het zuidwesten is een van de meest vermaarde regio's vanwege haar veelzijdige en heerlijke gerechten. Onze familie spitst zich sinds 1993 toe op de bereiding van heerlijke schotels voor onze klanten. Wij vinden het heel belangrijk verse, huisbereide regionale producten op de voorgrond te stellen. Foie gras, bloedworst, eendenborst e.d. Maar vooral onze vermaarde cassoulet, bereid volgens de traditie in onze familie, met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale veehouders. Wij staan tot uw beschikking voor aanvullende informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" neemt de familie een centrale plaats in in het bedrijf en wij zijn er trots op, onze passie voor de gastronomie uit het zuidwesten van Frankrijk met u te delen. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie!

  4. COQ DES PRES

    België

    Verified by europages badge

    De coöperatie Coprobel groepeert 25 gepassioneerde pluimveehouders die al meer dan 20 jaar smaakvolle, biologische, eerlijke scharrelkippen van uitmuntende kwaliteit fokken en verhandelen onder de naam le Coq des Prés.De kip is heel of in stukken verkrijgbaar, vers of diepgevroren en in diverse, aan de vraag van de klant aangepaste verpakkingen. De leden van de coöperatie bieden tevens hun biologische eieren aan, l’Œuf des Prés, en een assortiment biologische ingemaakte etenswaren in glazen potten (rillettes, patés, pastei-vulling, balletjes, enz.) vervaardig in hun nieuwe ambachtelijke werkplaats die geopend werd in 2023, le Bocal des Prés. Door voor de Coq des Prés kip te kiezen, kiest u met name voor: - (Uiterst) smaakvolle kip / eieren, van hoogwaardige kwaliteit, regelmatig aanbevolen door beroemde chef-koks, - De kracht van een coöperatie, - Eerlijke en evenwichtige beloningen van de diverse partners binnen de keten, - Een duurzame, Belgische en transparante keten, - Een streng gecontroleerde biologisch bestek. En meer … : - Een hoogwaardige voeding uit de omgeving, - Gezondheid door preventie en natuurlijke behandelingsmethodes, - Lichte verblijven met uitsluitend natuurlijke ventilatie, - Een programma voor de inrichting van buitenruimtes. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie over onze geschiedenis en onze producten.

  5. MERCADO CARACOL

    Spanje

    Bedrijf dat boogt op de ervaring, de zorg en de aandacht die aan de klanten wordt besteedt en permanente zorg voor ambachtelijk werk. De grote meerderheid van onze producten wordt met de hand geoogst en wordt verpakt volgens traditionele methoden. Levende slakken: Bover (Helix Aspersa) en Viñal. Binnenlands product. Slakken in conserven: slakken op zout water en vergezeld met uw favoriete saus, slakken in saus, slakkenpaté, slakken met ratatouille, Euskal Herria en Navarrico slakken, enz.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. ONLY SICILIAN FOOD

    Italië

    Het bedrijf ONLY SICILIAN FOOD, is een Distributeur, en actief in de sector Conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Levensmiddelen - import-export, sauzen, sauzen en specerijen, ambachtelijke bier, en Levensmiddelen - import-export. Het is gevestigd in Catania, Italië.

  2. MAISON VOISINE

    Frankrijk

    Het familiebedrijf MAISON VOISINE werd opgericht in 2002. Wij zijn fabrikant en groothandelaar in ambachtelijke streekproducten uit de Aquitaine. MAISON VOISINE werd opgericht om een lokaal en regionaal distributiesysteem op te zetten met geschikte en hoogwaardige koelapparatuur. De onderneming biedt directe leveringen aan onze klanten slagers, varkensslagers en kruideniers. Onze families zijn al generaties lang fokkers, slagers en varkensslagers en wij dragen de lokale en ambachtelijke knowhow dan ook hoog in het vaandel. MAISON VOISINE telt twee sites dankzij een samenwerking tussen families: Een productiesite te PAU met Frédéric Lacoste, Ambachtelijk Meester-Varkensslager en Traiteur en een site voor de productselectie, koelopslag, bereiding van de bestellingen te AUROS, in de buurt van BORDEAUX. Wij hebben een marketingtool ontworpen die nu tevens gebruikt kan worden door onze klanten. Wij leveren in heel Europa. Wij kunnen u direct versproducten en gedroogde producten leveren, binnen 4 dagen, tegen uiterst gunstige voorwaarden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  3. CAPELLI VINICIO & C. S.N.C.

    Italië

    Het bedrijf CAPELLI VINICIO & C. S.N.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren handel in rauwe ham, en ambachtelijke uitvoering. Het is gevestigd in Castel Guelfo Di Bologna, Italië.

  4. L'ESCARGOT FRAIS

    België

    Het bedrijf L'ESCARGOT FRAIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slakken - conserven. Het is tevens aanwezig in de sectoren slakkenteelt, en ambachtelijke vervaardiging. Het is gevestigd in Mouscron, België.

  5. AZ. AGR. SI.GI. S.A.S.

    Italië

    Het bedrijf AZ. AGR. SI.GI. S.A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vruchten en jam. Het is tevens aanwezig in de sectoren biologische jams, ambachtelijke uitvoering, jam, en zoete wijn. Het is gevestigd in Macerata, Italië.

  1. DEZEUTTER

    België

    Het bedrijf DEZEUTTER, is een Distributeur, en actief in de sector Conserven - vruchten en jam. Het is tevens aanwezig in de sectoren Streekproducten, ambachtelijke vervaardiging, vruchtenlikeuren, en gekonfijte vruchten. Het is gevestigd in Ellezelles, België.

  2. SUN & FRUITS

    Spanje

    Het bedrijf SUN & FRUITS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Conserven - vruchten en jam. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijke vervaardiging, en biologisch fruit. Het is gevestigd in Sant Hipòlit De Voltregà, Spanje.