• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijke bewerking van vlees

Resultaten voor

Ambachtelijke bewerking van vlees - Import export

  1. FRIBIN

    Spanje

    Het bedrijf FRIBIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vleeswaren. Het is tevens aanwezig in de sectoren gerijpte rauwe ham, spaanse ham, en ambachtelijke bewerking van vlees. Het is gevestigd in Huesca, Spanje.

  2. DEALVA

    Spanje

    Het bedrijf DEALVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood en gebak, Fabrikant Voedingsmiddelen, olijfolien eerste kwaliteit extra, Brood en gebak, en ambachtelijke bewerking van vlees. Het is gevestigd in Castillo De Locubín, Jaén, Spanje.

  3. ARROSTI

    Italië

    Het bedrijf ARROSTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijke bewerking van vlees. Het is gevestigd in Torre De Passeri, Italië.

  4. LE COUSTELOUS

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Le Coustelous is er trots op u gastronomische producten uit het zuidwesten van Frankrijk te bieden, met bijzondere aandacht voor de vermaarde cassoulet uit Castelnaudary. Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit van onze ingrediënten en werken samen met plaatselijke producenten om u het beste te bieden. Wij verkopen onze producten in Europa, de Verenigde Staten en Frankrijk, aan delicatessenzaken, wijnzaken en winkels die gespecialiseerd zijn in gastronomische producten en andere voedingsspecialiteiten. Frankrijk staat bekend om zijn gastronomie en het zuidwesten is een van de meest vermaarde regio's vanwege haar veelzijdige en heerlijke gerechten. Onze familie spitst zich sinds 1993 toe op de bereiding van heerlijke schotels voor onze klanten. Wij vinden het heel belangrijk verse, huisbereide regionale producten op de voorgrond te stellen. Foie gras, bloedworst, eendenborst e.d. Maar vooral onze vermaarde cassoulet, bereid volgens de traditie in onze familie, met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale veehouders. Wij staan tot uw beschikking voor aanvullende informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" neemt de familie een centrale plaats in in het bedrijf en wij zijn er trots op, onze passie voor de gastronomie uit het zuidwesten van Frankrijk met u te delen. Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer informatie!

  5. CHHAN

    Frankrijk

    Verified by europages badge

    Sek Chhan is in Cambodja geboren waar zijn familie in Battambang woonde, een stadje op zo'n 150 kilometer van de grens met Thailand. Ze waren landbouwers en verdienden hun brood met hun rijstvelden. Toen de familie Chhan naar Frankrijk trok was het een echte culturele schok voor hen want het was de eerste keer dat ze Azië verlieten. Om mee te helpen in het levensonderhoud van het gezin te voorzien is mevrouw Chhan begonnen met het bereiden van loempia's en samosa's voor verenigingen. Ook al was de Aziatische keuken einde jaren tachtig nog niet erg bekend en gewaardeerd in Sainte-Sigolène, een klein stadje in Haute-Loire, toch ging ze door met het ontwikkelen van haar culinaire talenten. Ondertussen studeerde de jonge Sek zonder evenwel de culinaire en commerciële ervaring die hij bij zijn moeder verworven had, te vergeten. Zo heeft hij de familierecepten gebruikt om in de Loire en met de steun van Noémie een winkeltje te openen dat hij "Les nems de mon enfance" genoemd heeft. Binnen een paar weken zal de installatie van "Les nems de mon enfance" in nieuwe lokalen het mogelijk maken om de productie van de zo gewaardeerde loempia's en samosa's voort te zetten. Ook zal dat de ontwikkeling van de ambachtelijke productie van nieuwe Aziatische schotels in korte ketens, op basis van lokale producten en volgens de knowhow van de familie mogelijk worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. COQ DES PRES

    België

    Verified by europages badge

    De coöperatie Coprobel groepeert 25 gepassioneerde pluimveehouders die al meer dan 20 jaar smaakvolle, biologische, eerlijke scharrelkippen van uitmuntende kwaliteit fokken en verhandelen onder de naam le Coq des Prés.De kip is heel of in stukken verkrijgbaar, vers of diepgevroren en in diverse, aan de vraag van de klant aangepaste verpakkingen. De leden van de coöperatie bieden tevens hun biologische eieren aan, l’Œuf des Prés, en een assortiment biologische ingemaakte etenswaren in glazen potten (rillettes, patés, pastei-vulling, balletjes, enz.) vervaardig in hun nieuwe ambachtelijke werkplaats die geopend werd in 2023, le Bocal des Prés. Door voor de Coq des Prés kip te kiezen, kiest u met name voor: - (Uiterst) smaakvolle kip / eieren, van hoogwaardige kwaliteit, regelmatig aanbevolen door beroemde chef-koks, - De kracht van een coöperatie, - Eerlijke en evenwichtige beloningen van de diverse partners binnen de keten, - Een duurzame, Belgische en transparante keten, - Een streng gecontroleerde biologisch bestek. En meer … : - Een hoogwaardige voeding uit de omgeving, - Gezondheid door preventie en natuurlijke behandelingsmethodes, - Lichte verblijven met uitsluitend natuurlijke ventilatie, - Een programma voor de inrichting van buitenruimtes. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie over onze geschiedenis en onze producten.

  2. LENTFORT FLEISCHHANDEL GMBH

    Duitsland

    Het bedrijf LENTFORT FLEISCHHANDEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Varkensvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren bewerking varkensvlees, uitgebeend vlees, vlees, en Slagerij - vlees. Het is gevestigd in Gronau, Duitsland.

  3. IZICAR FABRICA PRODUTOS PORCINOS LDA

    Portugal

    Het bedrijf IZICAR FABRICA PRODUTOS PORCINOS LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Vlees - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren bewerking varkensvlees, schouderlap varkensvlees, ingevroren varkensvlees, en slachten van Iberische varkens. Het is gevestigd in Requião, Portugal.

  4. BARBIERI ENZO E C.SNC

    Italië

    Het bedrijf BARBIERI ENZO E C.SNC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Ham. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vleeswaren, ambachtelijke uitvoering, behandeling van vlees, Vleeswaren, en rauwe ham. Het is gevestigd in Langhirano, Italië.

  5. BODEGAS OSCA

    Spanje

    Het bedrijf BODEGAS OSCA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wijn - Aragon. Het is tevens aanwezig in de sectoren wijn voor vlees, wijnkelder, en ambachtelijke stokerij. Het is gevestigd in Ponzano, Spanje.

  1. COOPECARN GIRONA S.L.

    Spanje

    Het bedrijf COOPECARN GIRONA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Slagerijvlees en vers pluimvee. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vlees - diepvries, bewerking varkensvlees, Vlees - diepvries, bereid vlees, en reuzel. Het is gevestigd in Quart, Spanje.

  2. MICHNA FOOD SP. Z O.O. SP. K.

    Polen

    Het bedrijf MICHNA FOOD SP. Z O.O. SP. K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Varkensvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren gehakt vlees, vlees in blik, en bewerking varkensvlees. Het is gevestigd in Pelplin, Polen.