YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

Duitsland

Factory icon Fabrikant/ Producent

Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Duitsland

Geverifieerd door europages

TDS-zuigmengers zuigen poeder, vloeistoffen of gassen onder het vloeistofniveau in en homogeniseren tegelijkertijd de inhoud van de tank. Het vereiste vacuüm voor het inzuigen wordt gegenereerd in de mengkop. De machine wordt met behulp van een flens of traverse aan de bovenkant in de tank geïnstalleerd. Als alternatief kan de TDS-zuigmenger op een hefconstructie werken. Het poeder wordt vanuit een vat ingezogen en onder het vloeistofniveau ingebracht waardoor het direct wordt vermengd en bevochtigd. De mengkop genereert de daarvoor benodigde onderdruk. Stofvorming tijdens de poederopname wordt voorkomen doordat rechtstreeks vanuit de zak wordt afgezogen. Effectieve micro- en macrovermenging van de gehele tankinhoud terwijl tegelijkertijd poeder wordt opgenomen. Volledige stofuitwisseling en homogeniteit op alle tankniveaus door het stuwstraalmengprincipe. Directe bevochtiging onder vloeistofniveau. Ook vloeistoffen en gassen kunnen worden ingezogen.

Een offerte aanvragen

Duitsland

Geverifieerd door europages

Intensieve verticale vermenging van de tankinhoud op micro- en macroniveau. Daardoor vervalt een extra nageschakelde shearkransdispersie. Door het optimale dispergeervermogen, de hoge rendabiliteit en een eenvoudige bediening van de gebruikte mengers, voldoet de Dispermix aan de hoge eisen van hoogwaardige productieprocessen om vloeistoffen of poeders in vloeistoffen op te nemen. Verkleining van agglomeraten waardoor betere bevochtiging van het poeder met de vloeistof. Verschillende gleufbreedtes maken aanpassing aan de desbetreffende toepassing mogelijk. De Dispermix-kop genereert twee verschillend gerichte vloeistofstromen. Een verticale deelstroom is direct naar de bodem van de tank gericht, wordt daar gesplitst en laat de volledige inhoud van de tank circuleren. Een tweede deelstroom wordt in de Dispermix-kop horizontaal afgebogen en door de dispergeerzone geleid. Vaste stofdeeltjes en/of druppels worden betrouwbaar verkleind en homogeen verdeeld.

Een offerte aanvragen

Duitsland

Geverifieerd door europages

De YSTRAL-stuwstraalmenger voldoet aan alle eisen die aan een volledige en homogene vermenging van de inhoud van een tank worden gesteld. Effectieve micro- en macrovermenging van de volledige inhoud van de tank zonder luchtinslag. Complete stofuitwisseling op alle tankniveaus door de verticale vermenging. De gebruikte energie wordt tot wel 90% in een verticale stroming omgezet – geen roterende tankinhoud. Ook zware sedimenten worden door gerichte stromingen gesuspendeerd. Roterende onderdelen zijn beschermd tegen onbedoeld ingrijpen. Open tanks hoeven niet te worden vastgezet. Een snel draaiende rotor omgeven door een stator genereert een naar beneden gerichte stuwstraal, die de vloeistofstroom rechtstreeks naar de bodem van de tank leidt. Op de bodem van de container splitst de stroom zich en zorgt langs de buitenwand voor een opwaarts gerichte stroming. Aan het oppervlak wordt de vloeistofstroom weer in de richting van de bodem van de tank geleid.

Een offerte aanvragen

Duitsland

Geverifieerd door europages

De inline-dispergeermachines van YSTRAL werken volgens het rotor-statorprincipe. De dispergeermachine is geschikt voor het bereiden van suspensies, oplossingen en emulsies in de chemische, farmaceutische en cosmetische industrie en in de levensmiddelenindustrie. Dankzij de nauwe radiale opening tussen rotor en stator evenals de hoge omtreksnelheid van de ronddraaiende rotor worden zeer grote sheargradiënten gegenereerd. Het product komt via de gleuven tussen de rotortanden in de shearzone en verlaat deze weer via de statorgleuven. Vanwege de meertandsgeometrie van rotor en stator werken extra mechanische krachten op het product dat moet worden gedispergeerd. Het product wordt door een rotor-statorsysteem geleid. De vloeistof wordt maximaal versneld door de interne rotorkrans, bij de statorkrans volledig afgeremd om vervolgens via de volgende rotorring weer maximaal te worden versneld. Op deze wijze worden de aandelen vaste stof en/of druppels effectief verkleind en homogeen verdeeld.

Een offerte aanvragen
English Bekijk de 11 producten Deutsch Bekijk de 11 producten Français Bekijk de 11 producten 简体 Bekijk de 11 producten Dansk Bekijk de 10 producten Español Bekijk de 10 producten Italiano Bekijk de 10 producten Polski Bekijk de 10 producten Português Bekijk de 10 producten

Ystral is een sterk groeiende, door de eigenaren geleide onderneming op het gebied van machine- en installatiebouw. Onze focus is gericht op het ontwerpen en construeren van geïndividualiseerde meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsmachines evenals speciale meng-, dispergeer- en poederbevochtigingsinstallaties voor de stromingsmechanische procestechniek. Daarnaast behoren tot onze procestechnieken het emulgeren, homogeniseren en mengdispergeren. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Ballrechten-Dottingen dicht bij de grens met Frankrijk en Zwitserland. Wij opereren als middelgrote onderneming met meer dan 270 medewerkers en dochtermaatschappijen in China, India en Singapore en talrijke vertegenwoordigingen over de hele wereld. Helemaal naar de wensen van onze klanten ontwikkelen wij de knowhow van onze medewerkers evenals onze technologieën continu verder en voldoen daarmee aan onze eigen hoge eis: Ystral – 110% MIXING SOLUTIONS. Van de geoptimaliseerde processen door onze machines en installaties profiteren middelgrote ondernemingen en concerns uit de meest uiteenlopende branches over de hele wereld. Of het nu voor de vervaardiging van chemische producten is, levensmiddelen, cosmetica of geneesmiddelen – met onze machines en installaties beperkt u uw procestijden tot een minimum, vermindert u het gebruik van grondstoffen en kunt u de kwaliteit van uw producten verbeteren.

Documenten

Video's

Domain icon Fabrikant/ Producent

YSTRAL GMBH MASCHINENBAU + PROCESSTECHNIK

Wettelbrunner Str. 7

79282 Ballrechten-Dottingen - Duitsland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    201 – 500
  • Verkopers
    11 – 50

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1959
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Internationaal

Betalingswijzen

  • Telexoverschrijving
  • Stand-by kredietbrief
  • Documentair incasso

Afleverzones

Activiteiten van

  • Elektronische componenten, passief en gedrukte bedradingen
  • Verf en lak
  • stream mixer
  • Verspreider
  • Poederbevochtiging
  • Inline verspreiden
  • Gemengde verspreiding
  • Nat slijpen
  • Emulgeren
  • homogeniseringsmachines en -uitrustingen