België
Groothandelaar
Op zoek naar heerlijk vers vlees, van het kleinste, smakelijkste stukje tot grootkeukenproducten in grote hoeveelheden? Dan bent u bij ’t Vleeshuis aan het goede adres. 30 jaar uitstekende service Onze klein- en groothandel is na 30 jaar uitgegroeid tot een gevestigde waarde bij zowel particulieren als diverse instellingen. Die uitstekende reputatie danken we niet alleen aan de kwaliteit van ons aanbod, maar ook aan onze maataanpak: een klantgerichte service die beantwoordt aan al uw wensen en verwachtingen, en dat tegen een scherpe prijs. Uitgebreid assortiment Ons uitgebreid assortiment wordt ten zeerste gewaardeerd door onze trouwe klanten uit diverse sectoren: rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca, bedrijfsrestaurants, traiteurs of feestzalen… Maar ook de particulier kan genieten van onze interessante promoties en colli’s. Nagelnieuw atelier We bereiden onze producten in een nagelnieuw atelier dat aan de strengste hygiënische normen beantwoordt en is uitgerust met tal van hoogtechnologische apparatuur zoals slicemachines, vleesvermalsers, zaagtoestellen en versnijders.. Bovendien zijn onze mensen stuk voor stuk vaklui die met de glimlach en kennis van zaken elke dag onze kwaliteitsbelofte nakomen. 6 dagen op 7 Niet te vergeten: ’t Vleeshuis staat 6 dagen op 7 garant voor stipte en correcte huisbestellingen in optimaal uitgeruste en geconditioneerde vrachtwagens. Zo hoeft u zich niet eens te verplaatsen.
Frankrijk
Onze zwarte knoflookpasta kan gewoon op toast of in bereidingen worden gegeten. Zwarte knoflook past goed bij alle soorten vlees, vleeswaren, foie gras, fijne vis (tong, zeeduivel, zeebaars) en schelpdieren. Voor zoetekauwen is het ideaal met chocolade en citrusvruchten. Doe inspiratie op met onze receptideeën ingrediënten van knoflookpasta Biologische zwarte knoflook uit de Gers (90%) Biologische zonnebloemolie uit de Gers 10%. HOE BEWAAR JE KNOFLOOKPASTA Bewaren op kamertemperatuur, uit de buurt van licht. Sluit de pot goed af na gebruik. Eenmaal geopend, koel bewaren en binnen 6 maanden gebruiken. Houdbaarheid: 18 maanden.
Een offerte aanvragenFrankrijk
Zwarte knoflook in de vorm van een hele bol (bekend als een bol zwarte knoflook) is een goede manier om je knoflook te consumeren, omdat elk teentje zwarte knoflook beschermd blijft in zijn natuurlijke omhulsel en niets anders nodig heeft om te bewaren en te conserveren. De hele knoflookbol is de eenvoudigste, meest natuurlijke manier om zwarte knoflook te consumeren: je hebt de bol knoflook in je hand, gebruind als hij uit de stoompan komt, getransformeerd door de Maillard-reactie. Biologische zwarte knoflook kan worden gebruikt in een breed scala aan gerechten, maar het kan ook los worden gegeten. Zwarte knoflooksaus, zwarte knoflookmarinade, zwarte knoflookpuree of gewoon in zijn geheel in dunne reepjes gesneden in je pastagerechten. Zwarte knoflook past goed bij alle soorten vlees, vleeswaren, foie gras, fijne vis (tong, zeeduivel, zeebaars) en schelpdieren. Voor zoetekauwen past zwarte knoflook uitstekend bij chocolade en citrusvruchten.
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers