SDT ULTRASOUND SOLUTIONS - Ultrageluid... uw eerste verdedigingslinie bij toestands- bewaking

België

Factory icon Fabrikant/ Producent

SDT ULTRASOUND SOLUTIONS
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

België

Geverifieerd door europages

Detecteer, trend en analyseer de gezondheid van bedrijfsmiddelen door het ultrasone en trillingstijdsignaal en -spectrum rechtstreeks op de SDT340 te bekijken. Een betrouwbaar bedrijfsmiddel levert zijn technische waarde wanneer dat het meest nodig is. En hoewel iedereen verantwoordelijk is voor betrouwbaarheid, is het het onderhoudsteam dat als eerste wordt ingeschakeld wanneer er iets misgaat. Daarom verbindt de SDT340 onderhoud met betrouwbaarheid op manieren die we nooit voor mogelijk hadden gehouden. Beheer de resultaten en organiseer uw conditiebewakingsstrategie door ze te uploaden naar de Ultranalysis® Suite 3-software (UAS3). Beheer elke combinatie van bedrijfsmiddelen en taken dankzij de flexibiliteit. SDT340 houdt inspecteurs verbonden met hun bedrijfsmiddelen. Live tijdgolf- en spectrale weergaven stellen inspecteurs in staat om in het veld diagnoses en analyses uit te voeren, een taak die voorheen op kantoor werd uitgevoerd.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

LUBEChecker is een ultrasone oplossing ontworpen om de lagersmering te optimaliseren. Focus Slechte smering is de hoofdoorzaak van defecte lagers. De LUBEChecker is een ultrasone oplossing om smeerbeurten te optimaliseren. Dit is de perfecte metgezel voor smeringen waarvan het interval bepaald wordt op basis van de toestand. Eenvoudig De LUBEChecker is heel eenvoudig in gebruik. Open de kit, sluit het toestel aan op uw vetspuit en hoor het verschil. Het levendige kleurenscherm biedt herhaalbare, nauwkeurige digitale meetweergaven voor een precies resultaat. Betaalbaar Defecte lagers en overmatig smeermiddelverbruik ondermijnen uw resultaten. De LUBEChecker is de betaalbare oplossing. Kwaliteit tegen een verrassende prijs.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

LEAKChecker is een ultrasone oplossing ontworpen om perslucht en vacuümlekkages te vinden in lawaaierige omgevingen. Focus Persluchtlekken leiden tot onnodige energieverspilling. Ontdek en stop ze snel met de SDT LEAKChecker, een ultrasone oplossing om verspilling tegen te gaan en geld te besparen. Eenvoudig LEAKChecker is heel eenvoudig in gebruik. Open de kit, zet het toestel aan en start de zoektocht naar lekken. Geniet van een levendig kleurenscherm en een koptelefoon met kristalhelder geluid. De LEAKChecker maakt lekcontroles opnieuw leuk. Betaalbaar Luchtlekken zijn een duur probleem … En LEAKChecker is de betaalbare oplossing. Kwaliteit tegen een verrassende prijs.

Een offerte aanvragen

België

Geverifieerd door europages

Slechte smeerpraktijken zijn de hoofdoorzaak van defecte lagers. Minder dan 40% van de lagers bereikt de levensduur die men bij hun productie vooropgesteld heeft. Dit is vaak te wijten aan te weinig of te veel smeren. Veel smeermiddelenafdelingen smeren opnieuw volgens een verkwistend kalender-gebaseerd schema. Dit leidt tot over- en ondergesmeerde lagers die hun technische waarde niet kunnen leveren. Vet vermindert wrijving in lagers. Minder wrijving betekent een langere duurzaamheid. LUBExpert waarschuwt u wanneer de wrijvingsniveaus toenemen, begeleidt u tijdens het opnieuw smeren en voorkomt over- en onder smering. LUBExpert is een ultrasone oplossing die u helpt om lagers juist te smeren. Gebruik het juiste smeermiddel op de juiste locatie met de juiste intervallen en de juiste hoeveelheden, terwijl u de juiste indicatie krijgt van een goed uitgevoerde taak, inclusief de lagerstatus.

Een offerte aanvragen
English Bekijk de 42 producten Italiano Bekijk de 39 producten Français Bekijk de 37 producten Español Bekijk de 36 producten

SDT ULTRASOUND SOLUTIONS: Belgische fabrikant van onderhoudsapparatuur met ultrasone technologie. We helpen technici de mechanische toestand van machines, lagersmering, hydraulische systemen, condenspotten en kleppen te bewaken, elektrische storingen te voorkomen en perslucht- en gaslekken te detecteren om energiekosten, productiekosten te verlagen en de levensduur van installaties te verlengen.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Ultrasound measurement on slewing ring and ...

Ultrasound measurement on slewing ring and ...

Laatste prestatie ・ 21 dec 2023 meer informatie Open In New icon

... expertise after replacement For years, the reclaimer at a paper mill in north-western France had worked reliably, pivoting on three pinions mounted on reducers. The reclaimer is used to collect wood chips from a pile and convey them by buckets. However, quite unexpectedly, the structure supporting this equipment collapsed. Fortunately, the company had implemented a monthly preventive maintenance program to monitor the condition of these slewing rings. It was at this point that the company made a key decision. They decided to rely on technology to assess the severity of the ring’s breakdown after the collapse. They used an ultrasound measuring device (SDT340), the only technology that could provide an in-depth analysis of the situation. Reference measurements taken prior to the incident were retained to enable the current state to be compared with the initial state.

Documenten

LEAKReporter CMS 2.0

Domain icon Fabrikant/ Producent

SDT ULTRASOUND SOLUTIONS

Blvd de l'Humanité 415

1190 Brussels - België

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    11 – 50

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1975
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Activiteiten van

  • Industrieel onderhoud
  • Smeertoestellen en installaties
  • Lekdetectoren
  • ultrasonore trillingen
  • ultrasonore detectoren van defecten
  • ultrasoonsensoren
  • gaslekdetectoren
  • Detectors voor persluchtlekken
  • Onderhoud van kleppen
  • Smering van lagers