POWERFLEX FLUID HANDLING PRODUCTS

Nederland

Store icon Meerdere categorieën

POWERFLEX FLUID HANDLING PRODUCTS
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Daarnaast zijn wij onder andere dealer van Powerteam, Superswivel en Ultraclean

Een offerte aanvragen

Nederland

Eaton heeft nadat alle testen zijn doorlopen en certificaten zijn afgegeven begin dit jaar een geheel nieuwe ontwikkelde lijn aan hydraulische slangen geïntroduceerd, specifiek gemaakt voor de trein industrie en ontworpen om te voldoen aan de nieuwe EN45545 richtlijnen, tevens voldoen ze ook aan de EN854 (2TE) en EN857 (1SC/2SC) standaard. Ingaande Maart 2016, is deze EN45545 de nieuwe standaard geworden en vervangt de EN45545 alle tot dan toe geldende (nationale) brandveiligheidsvoorschriften. De richtlijnen zijn uitgevoerd vanuit de Europese Unie, NF F16-101, BS 6853, DIN 5510 en UNI CEI 11170). De EN45545-2 heeft betrekking op specifieke applicaties, namelijk op alle aan board zijnde hydraulische slangen, de lucht remmen, zand strooi lijnen en de deursystemen. Om er zeker van te zijn dat er een grote uitwisselbaarheid is van al het rijdend materieel in geheel Europe, is men gekomen met deze grensoverschrijdende regelgeving, hierin is de brandveiligheid standaard beschreven.

Een offerte aanvragen

Nederland

Synflex is een verzameling van thermoplastische slangen die sinds tientallen jaren worden ingezet als aanvulling of vervanging van conventionele rubber slangen. Synflex producten bestaan uit onder andere hydraulische en pneumatische slangen, luchtrem- en dieselslangen, voedsel- en drankprocesslangen, inclusief bijbehorende koppeling en connectoren. Daarnaast produceert het bedrijf al decennia een complete lijn van onderzeese hydraulische en blow out preventie (BOP) producten voor offshore olieboringen. Synflex slangen hebben een aantal voordelen; ze zijn zeer flexibel, koude- en UV-resistent en non conductive. Bovendien zijn ze licht in gewicht en verkrijgbaar in lange lengtes en voor druk tot 689 bar. Met TTC en z-serie fittingen zijn er meer dan 500 fittingen en set-ups mogelijk. Umbilicals Synflexumbilicals Al meer dan 40 jaar produceert Synflex innovatieve producten voor Subsea toepassingen, samen met u en de Ingenieurs van Synflex kunnen op basis van deze jarenlange ervaring en

Een offerte aanvragen

Nederland

Hansen & Gromelle (inmiddels onderdeel van Eaton) maken al decennia lang snelkoppelingen. Van oudsher staan beide merken bekend om hun innovatie en vooruitstrevendheid. Door de twee bedrijven samen te voegen is er een productlijn ontstaan waarmee nagenoeg elke vraag en elk probleem op het gebied van snelkoppelingen voor gebruikers kunnen worden opgelost. Stuk voor stuk zijn het hoogwaardige producten met onder andere een unieke Dura-Kote™ Plating coating tegen roest, intern geharde onderdelen voor een langere levensduur, mogelijkheden om te ontkoppelen onder druk (tot 350 bar), snelkoppelingen tot 1100 bar en kleurcodering door een ring. Daarnaast zijn er veel specifieke koppelingen met name voor de voedingsindustrie, koelingsindustrie, maar ook datacenters, windmolens, off-shore en koppelingen voor extreem hoge druk. Daarbij hebben de H5000 en H5600 ‘ISO-A’ certificering, de HK serie is ‘ISO-B’ gecertificeerd en de HKFR serie heeft zijn ‘ISO Blow Out Preventer, ISO 7241-1 BOP’ label.

Een offerte aanvragen

PowerFlex Fluid Handling Products is al ruim 60 jaar actief en expert op het gebied van hydrauliek. Wij zijn officieel geautoriseerd dealer van Eaton. Het gerenommeerde Amerikaanse bedrijf is marktleider op het gebied van innovaties en in het creëren van oplossingen van hydrauliek slangen en koppelingen. Gerenommeerde merken van Eaton zoals Aeroquip, Everflex, Hansen & Gromelle, Synflex, Walterscheid en Weatherhead staan niet voor niets bekend als toonaangevend in deze specifieke markt. Daarnaast is Powerflex dealer van o.a. Powerteam, Superswivel en Ultraclean. Met name daar waar bedrijfszekerheid, duurzaamheid en investeringskosten van belang zijn bieden wij u op maat gemaakte oplossingen en doen we dit vanuit onze technische kennis en jarenlange ervaringen. Voor elke verbinding op het gebied van fluid conveyance inclusief lucht en koeltechniek bieden wij een oplossing of alternatief. Wij leveren snel en deskundig en in de meeste gevallen binnen 24 uur uit voorraad. Onze medewerkers hebben alle kennis in huis om samen met u de oplossing te vinden voor uw vragen op het gebied van hydrauliek.

Documenten

Domain icon Meerdere categorieën

POWERFLEX FLUID HANDLING PRODUCTS

Flevolaan 62g

1382 JZ Weesp - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    11 – 50

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1956
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Meerdere categorieën

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Nationaal
  • Check Circle Outline icon Europees
  • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Activiteiten van

  • Koppelingen, hydraulisch
  • Aeroquip koppelingen en slangen
  • hydrauliekslangen
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis