OMRON INDUSTRIAL AUTOMATION BENELUX

Nederland

Warehouse icon Groothandelaar

OMRON INDUSTRIAL AUTOMATION BENELUX
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Onze mobiele robots zijn volledig autonome, intelligente voertuigen die de doorvoersnelheid verhogen, de stilstandtijd van de machine verlagen, fouten voorkomen en de traceerbaarheid van materiaal verbeteren. Hierdoor kunnen werknemers zich richten op taken waarvoor complexe menselijke vaardigheden nodig zijn. Bovendien navigeren onze mobiele robots aan de hand van de natuurlijke kenmerken van de faciliteit en zijn er geen kostbare aanpassingen nodig, in tegenstelling tot traditionele AGV's.

Een offerte aanvragen

Nederland

Voedingen perfect voor compacte bedieningspanelen: breed omgevingstemperatuurbereik van –40 tot 70°C, voorzien van een DC-ingang (90 tot 350 VDC), Power Boost-functie tot 120%, zijdelings tegen elkaar aan te plaatsen, trillingsbestendigheid tot 5 G en ondersteuning van 300-VAC abnormale ingangsspanning gedurende 1 seconde, PCB-coating beschermt tegen stof, bijtend gas en luchtvochtigheid, certificering voor werking op 3.000 m hoogte, conform RoHS.

Een offerte aanvragen

Nederland

De nieuwe generatie E5_C-temperatuurregelaars vormt de nieuwe wereldwijde standaard voor precisie en gebruiksvriendelijk ontwerp. De beste regelprestaties, eenvoudige instelmogelijkheden en een uitstekend leesbaar wit IP66 LCD-display zijn allemaal geïntegreerd in een ruimtebesparende behuizing van slechts 60 mm diep. - Snelle en nauwkeurige regeling: samplingperiode van 50 ms - Eenvoudig in te stellen en intuïtieve bediening met CX-Thermo zonder voeding - Display met het beste contrast dankzij witte LCD-technologie, voor leesbaarheid van grote afstand en uit elke hoek - Praktische alarm- en diagnosefuncties voor een veilige werking - Praktische timer en logische besturingsfuncties zodat geen PLC meer nodig is.

Een offerte aanvragen

Nederland

Smalle DIN-timer van 17,5 mm breed met Push-in Plus-technologie voor paneeltoepassingen. Bespaart ruimte en vermindert werk in schakelkasten. Smalle timers (17,5 mm breed) met twee sets contacten: een van de smalste timers ter wereld. Verlaagt het opgenomen vermogen (werkelijk vermogen) tot 60% voor minder warmteontwikkeling in schakelkasten. Gecertificeerd volgens maritieme normen (LR/DNV GL), conform RoHS.

Een offerte aanvragen

Omron Corporation is een wereldwijde leider op het gebied van automatisering op basis van haar core-technologie van detectie en besturing. De bedrijfsactiviteiten bestrijken een breed spectrum, variërend van industriële automatisering en elektronische componenten tot automotive elektronische componenten, sociale infrastructuursystemen, gezondheidszorg en milieuoplossingen. Opgericht in 1933, heeft Omron nu wereldwijd zo'n 36.000 werknemers in dienst, die werken aan producten en diensten in meer dan 110 landen en regio's. Omron Industrial Automation is een van 's werelds marktleiders op het gebied van industriële automatisering met industriële PC’s, machinecontrollers, PLC's, HMI's, decentrale I/0, industriële robots, lineaire motoren, servosystemen, motion controllers, frequentieregelaars, fotocellen, drukmerk- en kleurensensoren, lichtschermen en sensoren voor zonedetectie, optische vezels en versterkers, benaderingsschakelaars, mechanische sensoren en eindschakelaars, incrementele en absolute encoders, inspectie- en identificatiesystemen, meetsensoren, noodstopschakelaars, veiligheidseindschakelaars, veiligheidsdeurschakelaars, veiligheidssensoren, veiligheidscontrollers, veiligheidsuitgangen, temperatuurregelaars en -sensoren, voedingen, noodstroomvoedingen (UPS), timers, tellers, programmeerbare relais, digitale paneelmeters, energiebewakingsapparatuur, elektromechanische relais, solid-state relais, bewakingsmodules, magneetschakelaars, bewakingsmodules en drukknoppen.

Documenten

Domain icon Groothandelaar

OMRON INDUSTRIAL AUTOMATION BENELUX

Wegalaan 61

2132 JD Hoofddorp - Nederland

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    51 – 100
  • Verkopers
    101 – 200

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1986
  • Bedrijfsvorm
    Dochtermaatschappij
  • Hoofdactiviteit
    Groothandelaar

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Nationaal

Banken

  • J.P. MORGAN Londen (UK)

Activiteiten van

  • Automatisering - installaties en uitrustingen
  • industrieel elektrotechnische producten en apparaten
  • installaties en apparaten voor industrieel gebruik
  • apparaten voor industriele automatisering
  • besturing van machines voor de voedingsindustrie
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis