België
Fabrikant/ Producent
Marmo is de professionele partner voor uw slagerijafdeling. Dankzij Marmo schrapt u sommige taken of maakt u ze heel wat eenvoudiger. Het resultaat? Meer omzet, met minder inspanning! Marmo levert u verkoopsklaar vers vlees, gehakt, gevogelte en specialiteiten. Zo beheerst u uw kosten en werklast optimaal, haalt u een beter rendement en bent u zeker van een constante kwaliteit. Marmo is voor u de ervaren partner die deze technieken perfect beheerst en u optimaal zal begeleiden.De moderne en veeleisende consument ononderbroken bekoren met de vernieuwende slagerij-producten en u de zorg besparen van productie, technische installatie, vakbekwaam personeel, wisselvallige resultaten, enz.
Fabrikant/ Producent
Reppelsebaan 65
Industriezone molenstede 3017
3294 Molenstede - België
Frankrijk
Onze zwarte knoflookpasta kan gewoon op toast of in bereidingen worden gegeten. Zwarte knoflook past goed bij alle soorten vlees, vleeswaren, foie gras, fijne vis (tong, zeeduivel, zeebaars) en schelpdieren. Voor zoetekauwen is het ideaal met chocolade en citrusvruchten. Doe inspiratie op met onze receptideeën ingrediënten van knoflookpasta Biologische zwarte knoflook uit de Gers (90%) Biologische zonnebloemolie uit de Gers 10%. HOE BEWAAR JE KNOFLOOKPASTA Bewaren op kamertemperatuur, uit de buurt van licht. Sluit de pot goed af na gebruik. Eenmaal geopend, koel bewaren en binnen 6 maanden gebruiken. Houdbaarheid: 18 maanden.
Een offerte aanvragenFrankrijk
Zwarte knoflook in de vorm van een hele bol (bekend als een bol zwarte knoflook) is een goede manier om je knoflook te consumeren, omdat elk teentje zwarte knoflook beschermd blijft in zijn natuurlijke omhulsel en niets anders nodig heeft om te bewaren en te conserveren. De hele knoflookbol is de eenvoudigste, meest natuurlijke manier om zwarte knoflook te consumeren: je hebt de bol knoflook in je hand, gebruind als hij uit de stoompan komt, getransformeerd door de Maillard-reactie. Biologische zwarte knoflook kan worden gebruikt in een breed scala aan gerechten, maar het kan ook los worden gegeten. Zwarte knoflooksaus, zwarte knoflookmarinade, zwarte knoflookpuree of gewoon in zijn geheel in dunne reepjes gesneden in je pastagerechten. Zwarte knoflook past goed bij alle soorten vlees, vleeswaren, foie gras, fijne vis (tong, zeeduivel, zeebaars) en schelpdieren. Voor zoetekauwen past zwarte knoflook uitstekend bij chocolade en citrusvruchten.
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers