KHOPRA FIVE

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

KHOPRA FIVE

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

We gaan eerst in gesprek om uw behoefte te inventariseren. Vervolgens maak ik een ontwerp en inschatting die aangeeft hoe lang het duurt om de software te realiseren en hoeveel geld het u gaat kosten. Fixed price mogelijkheid: Bij een akkoord realiseer ik de software en lever ik het op. Samen zien we erop toe dat de software aan onze afspraken en verwachtingen voldoet. Uur basis: Mocht u niet precies weten wat u wilt en gedurende de ontwikkeling telkens willen bijsturen, dan kan ik ook op uurbasis werken. Dit heeft als nadeel dat u van tevoren niet weet hoeveel het u precies gaat kosten, maar als voordeel dat we van tevoren niet in detail hoeven vast te leggen wat we gaan ontwikkelen.

Een offerte aanvragen

Nederland

U heeft al een software team, wat versterking nodig heeft om bepaalde zaken sneller af te krijgen of missende expertise aan te vullen? Ik kom op gesprek om kennis te maken. Ik beoordeel of ik jullie kan helpen en jullie beoordelen of ik jullie kan helpen. Indien we beiden positief zijn, kom ik jullie helpen. Ik heb al jarenlang ervaring met teamwork, zoals werken in Agile / Scrum teams. Ik kan helpen met software ontwikkeling gebruikmakende van de .Net Framework, met databases en met website ontwikkeling.

Een offerte aanvragen

Kwaliteit in .Net Ontwikkeling Ik ben een C#.net softwareontwikkelaar. Kwaliteit en onderhoudbaarheid van de software staat bij mij voorop, dus ik werk graag volgens Test-Driven Development. Momenteel heb ik de meeste ervaring met back-end development. Verder hou ik van afwisseling, dus ik hoop op afwisselende klussen te belanden…. - van Industrieel tot Zakelijk - van Zelfstandig tot Teamverband - van Grote bedrijven tot kleine bedrijven - van Back-end tot Front-end Bij voorkeur programmeer ik in C#, maar ik kan ook met VB.net en Java uit de voeten. Daarnaast ben ik ook bekende met scriptingtalen, zoals JavaScript, TypeScript en PHP. Ik heb veel gewerkt met SQL Server en het bijbehorende T-SQL en Entity Framework, maar heb ook ervaring met MySQL/ MariaDB en PostGreSQL. Ik werk meestal met het .Net Framework, met oa WCF, Web Api en ASP.Net. Daarnaast heb ik ook ervaring met front-end development en ben dus bekend met HTML, CSS, Twitter Bootstrap. Ook ben ik bekend met KnockOutJS. Bij voorkeur werk ik volgens Test-Driven Development (TDD). Hierbij maak ik gebruik van Unit Tests met bijvoorbeeld NUnit. Ook volg ik de SOLID principles. Ik ben bekend met werken in Agile / Scrum teams en heb ook gewerkt met Masterdata, Active Directory, Message Queuing (MSMQ), IIS en IOC. Ik kan ook goed uit de voeten met diverse source control systemen, zoals TFS, GIT en Subversion. Ook heb ik ervaring met modelleren gebruikmakend van UML, BPM en Petri Netten.

Documenten

Domain icon Dienstverlener

KHOPRA FIVE

32, Gebroeders van Doornestraat

5614 BN Eindhoven - Nederland

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Dienstverlener

Activiteiten van

  • Creatie en ontwikkeling van softwareprogramma’s
  • Software ontwikkeling
  • Software development
  • Software ontwikkelaar
  • Test-Driven Development
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis