I LOVE STYLE PERSONAL SHOPPER

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

I LOVE STYLE PERSONAL SHOPPER
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Een personal shopper inhuren is dé oplossing wanneer je weinig tijd overhoudt of gewoonweg geen zin hebt om te winkelen. Mijn naam is Milou van Ravenhorst en ik help jou graag met het vinden van kleding, waarin jij je prettig voelt en wat bij jouw persoonlijkheid past. Als personal styling niet jouw ding is, biedt een personal stylist uitkomst. Dé personal shopper in Nederland – kennismaking bij jou thuis Ik neem alles voor jou uit handen: het shoppen, het uitzoeken van je garderobe en het terugsturen van kleding Ik koop kleding die bij jou past en waarin jij je prettig voelt We maken persoonlijk kennis bij jou thuis Samen zoeken we je garderobe uit Je kan altijd persoonlijk contact verwachten Ik kom vrijblijvend met tips als ik leuke kleding voor je zie Je kan altijd snel bij mij terecht Als jouw personal shopper koop ik online en in winkels voor jou Een garderobe is eens in de zoveel tijd toe aan een metamorfose.

Een offerte aanvragen

Nederland

Stijladvies voor kleding geven, dat doe ik, Milou van Ravenhorst! Jouw eigen personal shopper. Met mijn hulp heb jij razendsnel een gloednieuwe garderobe. Daarvoor hoef je niet zelf te shoppen of kleuren uit te testen. Als jouw persoonlijke styliste ga ik voor jou personal shoppen. Samen met jou richt ik je garderobe helemaal opnieuw in, op basis van jouw persoonlijke stijladvies. Stijladvies voor kleding | Persoonlijke stijlanalyse Met stijladvies weet jij: - Jouw persoonlijke stijl - Je zelfvertrouwen te boosten -De juiste kleding te kiezen Jouw sterke punten te accentueren Creatiever te zijn in het samenstellen van jouw outfits Miskopen te voorkomen De beste winkels en webshops voor jou Hoe je een stralende kledingstijl krijgt Personal kleding shopper voor de échte jij Wat je draagt en uitstraalt, vertelt wie je bent. Maar dat komt niet altijd overheen met wat je juist wilt uitstralen. Daar is vaak met een kleine aanpassing wat aan te doen.

Een offerte aanvragen

Kledingadvies van een personal stylist I Love Style Dankzij mijn kledingadvies of stijladvies weet je exact waar je moet beginnen. Want welke stijl past nou echt perfect bij jou? Schakel mijn nu in voor de beste versie van jezelf! Kledingadvies Personal shopping Herken jij dat? Een drukke baan, veel ballen hoog te houden, en je wilt graag stijlvol voor de dag komen. Niet alleen op kantoor maar ook privé. Personal shopping is dé oplossing wanneer je weinig tijd hebt! Garderobe styling Dat nieuwe jasje leek in de paskamer zo leuk! Maar eenmaal thuis valt hij enorm tegen en blijft hij toch in de kast hangen, of lukt het je niet om hem te combineren met je kleding. Goed combineren blijft voor veel mensen een uitdaging! Garderobe styling is dan een uitkomst

Domain icon Dienstverlener

I LOVE STYLE PERSONAL SHOPPER

De Bonkelaar 44

6691 PC Gendt - Nederland

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2018
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor
  • Hoofdactiviteit
    Dienstverlener

Activiteiten van

  • Design - adviesbureaus
  • kledingadvies
  • personal shopper
  • stijladvies
  • kleding stylist
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis