E-DYNAMICS

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

E-DYNAMICS
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Yoobi heeft het proces van urenregistratie (of tijdregistratie) tot facturatie volledig geautomatiseerd. Schrijf uren niet langer op werkbriefjes of urenstaten, maar gebruik onze app. Verzamelen, sorteren, goedkeuren en doorbelasten. Snel en secuur. Yoobi geeft complete controle over de administratie. Met helpdesk in Nederland. Urenregistratie Met urenregistratie van Yoobi registreren medewerkers uren op projecten en activiteiten. Voeg opmerkingen toe aan de timesheet of geef specificaties mee voor bepaalde activiteiten. Met Yoobi heeft de medewerker (en manager) inzicht in contract- en overwerkuren. Tijdregistratie Tijdregistratie is het registreren van projecturen voorzien van start- en eindtijden. Gebruik de stopwatch via onze app of de webversie. De geregistreerde tijden worden duidelijk weergegeven in een heldere weekstaat. Een compleet tijdregistratiesysteem! Yoobi App Naast de webversie beschikt Yoobi ook over een eigen App. Die krijg je er gewoon bij!

Een offerte aanvragen

Nederland

Inzicht in CRM met Yoobi. Onze online software helpt bij het onderhouden van uw relaties en het verkopen van uw producten en diensten. Door de heldere indeling en uitstekende ondersteuning is Yoobi CRM meer dan een tool. Yoobi werkt met Gmail en Outlook365 en heeft een uitgebreide API. Relatiebeheer Uitgebreid relatiebeheer door middel van overzichtelijke lijsten met relaties. De lijsten zijn snel te filteren en direct bruikbaar voor export, print of selecties. Contactpersonen Makkelijk bijhouden en synchroniseren van gegevens naar uw mobiele telefoon. Koppeling met MailChimp Mailchimp is geavanceerde nieuwsbriefsoftware. Yoobi CRM maakt hier een realtime koppeling mee. Vrije velden Via de module “Vrije velden” is het mogelijk om extra velden toe te voegen aan een hoofd-object. Hier kunt u vervolgens eenvoudig op filteren of sorteren. Met Yoobi CRM kun je bedrijfstargets en verkoopdoelen vastleggen en inzichtelijk maken. En nog veel meer.. heel veel..

Een offerte aanvragen

Nederland

Online Factureren Met Yoobi kunt u snel en efficiënt facturen maken. U kunt uurfacturen maken, fixed-price facturen en productfacturen. Er is ook een optie voor abonnementen. Bij een factuur kunt u naar keuze bijlagen toevoegen, dit kan ook automatisch. Yoobi biedt de mogelijkheid tot 1 systeem voor project/klant urenregistratie en facturatie. Eventueel met extern accorderen module voor digitaal accoord op gewerkte uren van een externe opdrachtgever.

Een offerte aanvragen

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud. Geïntegreerde software voor CRM, urenregistratie, tijdregistratie, verlofregistratie, planning, facturatie in een. projectmanagement tool en factuurprogramma, We hebben een helpdesk in Nederland, we bieden het tijdregistratiesysteem en online factureren ook in Engelse taal of duitstalig en frans. Met Yoobi beschikt u over een veelzijdige oplossing voor het registreren van uren, verlof, kilometers, relaties en verkopen. Uw informatie is via internet beschikbaar en u werkt deze bij met computer, tablet en smartphone. Yoobi software wordt dagelijks gebruikt door honderden eindgebruikers tegelijkertijd, meer dan 400 klanten in Nederland, België en Frankrijk. Van zzp-er tot multinational.

Domain icon Dienstverlener

E-DYNAMICS

Curieweg 7

3208 KJ Spijkenisse - Nederland

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Dienstverlener

Activiteiten van

  • Managementsoftware voor ondernemingen
  • Projectmanagement informatiesystemen
  • urenregistratie
  • Software voor online facturering
  • tijdregistratie
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis