Cacaobonen Raw Biologisch

Cacaobonen Raw Biologisch
Web icon

Omschrijving

"Verschillende soorten cacao Er zijn ruwweg 3 verschillende soorten cacao te onderscheiden. Criollo, Forastero en Trinitario. Criollo De criollo-boon heeft een complex en delicaat profiel, een milde smaak met secundaire aroma's van noten, karamel, fruit en tabak. De smaak is niet bitter en zeer aromatisch. Ondanks deze prettige eigenschappen is criollo cacao wel het zeldzaamst. Deze boon is vaak favoriet bij chocolademakers, echte kwaliteitschocolade gewaardeerd door fijnproevers. Deze boon wordt veel gebruik in luxe chocolade. Cacaobonen zijn op zichzelf een superfood, omdat ze verschillende antioxidanten, mineralen en voedingsstoffen bevatten. De cacaobonen bevatten meer antioxidanten dan rode wijn en drie keer zo veel als groene thee. Deze cacaobonen zijn ideaal om te gebruiken in verschillende chocoladebereidingen, als toevoeging in ontbijtgranen of als snack."

  • Biologische voeding
  • Superfoods

Domain icon Groothandelaar

48455 Bad Bentheim - Duitsland

Contacteren