Bühler Motor staat voor geavanceerde, op maat en permanent betrouwbaar aandrijfoplossingen met DC / BLDC kleinmotoren en kleine aandrijfmotoren. 

Meer dan één van de tien werknemers bij Bühler is werkzaam in onderzoek en ontwikkeling.Met eigen afdeling voor prototypen, zijn eigen onderzoeks- en testlaboratorium richt Bühler Motor zich volledig op de snelle en flexibele ontwikkeling van aandrijfoplossingen op maat.

1800 medewerkers zorgen voor de geslaagde industrialisatie en de productie van mechatronische actuatoren in het medium en high volume-segment met het enthousiasme dat Bühler kenmerkt. 

Met 11 vestigingen op de drie continenten, en zijn hoogontwikkelde procesexpertise, is Bühler Motor in staat motor aan alle eisen van de klant te voldoen ten aanzien van korte afstanden, kwaliteit en hoeveelheden. Strategische markten zijn, naast de automobielindustrie, de medische technologie, algemene industriële oplossingen zoals de bouw van automatiseringen en landbouwtechniek.

Overzicht van de productcatalogus

Er bestaat geen catalogus in deze versie. U kunt toch de catalogi van dit bedrijf in de volgende versies vinden:

activiteit

Trefwoorden die met dit bedrijf samenhangen

Elektriciteit - onderdelen en componenten /  Elektromotoren en onderdelen /  Elektromotoren - gelijkstroom /  Reductiemotoren /  Pompen /  aandrijfsystemen /  motoren met gefractioneerde pk /  kleine elektromotoren /  mechatronica /  Elektrische pompen /  Aandrijftechniek /  Kleine DC-motoren /  BLDC kleinmotoren /  elektrische motoren met gelijkstroom /  elektrische motoren /  bouw elektromotoren /  speciale elektrische motoren /  gelijkstroompompen /  motoren en aandrijvingen /  mechanische overbrengingen /  brushless motoren /  productie motoren /  Motoren /  epicycloïdale reductiemotoren /  waterpompen /  oliepomp /  mechatronica voor voertuigen /  Reductiemotor op maat /  onderaannemingsdiensten voor automobielindustrie /  synchrone elektromotoren met permanente magneten / 

Afbeeldingen die door dit bedrijf worden weergegeven

Aanvullende informatie

Belangrijke cijfers

 • bezetting
  201 - 500

Organisatie

 • Jaar van oprichting
  1925
 • Bedrijfsvorm
  Hoofdkantoor, Moederbedrijf
 • Hoofdactiviteit
  Fabrikant/ Producent

Markten en uitwisselingszones

 • Verzorgingsgebieden
  Regionaal  -  Nationaal  -  Europees  -  Internationaal

Bedrijf contacteren

Stuur een bericht
 • De talen die in het bedrijf gesproken worden

  Duits, Engels

  Maximaal 3000 lettertekens

 • Uw adresgegevens
 • Ik accepteer de  algemene voorwaarden en het  privacybeleid van EUROPAGES

 • Klik om te zien