België
Fabrikant/ Producent
Brouwerij de Vlier brouwt het hele jaar door zijn Kessel Blond en Kessel 69. Ook de drie Aperitiefbieren zijn altijd beschikbaar. Daarnaast worden er per seizoen ook een specifiek seizoensbier gebrouwen: de zogenaamde specials. In de lente is dit de Holsbeekse lentetripel, in de zomer Caroussel en de Xmas voor de donker winterperiode. De naam van onze twee vaste waarden is uiteraard ontleend aan de oorspronkelijke vestigingsplaats van de brouwerij Kessel-lo. De nieuwere bieren werden gelinkt met de huidige locatie van de brouwerij of met partners waarmee we samen werken om deze unieke bieren te creëren. Met onze aperitiefbieren (Guldendelle - Ferme Framboos en Brut) plaatsen we een ferme knipoog naar de wijnbouw, naar analogie met de demi-sec, rosé en brut in de schuimwijnen, cava of champagne.
Frankrijk
Biologisch ambachtelijk bier met zwarte knoflook, het resultaat van een ontmoeting tussen een brouwer en een teler van zwarte knoflook. Een subtiele, unieke smaak met het zoete aroma van zwarte knoflook. Het wordt hergist in de fles en is niet gefilterd of gepasteuriseerd. Het bevat geen additieven. We zijn verheugd je kennis te laten maken met ons eerste brouwsel en het recept zal in de loop van de tijd evolueren in antwoord op je opmerkingen. Alcoholgehalte: 6° Vol
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers