BAM BORMET

België

Factory icon Fabrikant/ Producent

BAM BORMET
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

België

Een slagboom is een snelle oplossing voor het afsluiten van privéterreinen, parkeergarages of parkings. Ook hier zijn de mogelijkheden en configuraties zeer uitgebreid en is elk project een oplossing op maat van de klant. Onze slagbomen hebben een bereik tot 15m.

Een offerte aanvragen

België

De speedgate, ook snelvouwpoort genoemd, is ideaal voor doorgangen met veel verkeer en met hoge veiligheidseisen. Ze openen en sluiten razendsnel als een slagboom, zodat niemand hoeft te wachten. Zelfs wanneer u ze combineert met een toegangscontrolesysteem verloopt de passage even vlot. Door de consequente opbouw zijn onze speedgates even veilig als een poort en dus een betrouwbare afbakening van elk terrein.

Een offerte aanvragen

België

Een draaitrommel is het meest geschikte systeem om de individuele toegang van personen tot een afgesloten terrein of gebouw te controleren. De draaitrommel, ook tourniquet of draaikruis genoemd, belet dat meerdere personen gelijktijdig naar binnen gaan. De tourniquets van Bam Bormet zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met een hoogwaardige afwerking.

Een offerte aanvragen

België

Elke poort van Bam Bormet is maatwerk. In metaal of in hout, opendraaiend, openschuivend of sectionaal, met design look of voor industrieel gebruik. De uitvoeringsmogelijkheden zijn eindeloos, maar steeds afgestemd op uw wensen.

Een offerte aanvragen

Bam Bormet ontwikkelt, produceert en plaatst onder de eigen merknaam BAM® (Belgian Access Management) poorten, hekken, slagbomen, tourniquets (draaitrommels) en automatiseringssystemen. Elk eindproduct dat door Bam Bormet wordt afgeleverd is 100% maatwerk dat in het eigen atelier in Nieuwerkerken (Limburg) wordt geproduceerd. De oplossingen die Bam Bormet ontwikkelt en produceert, zijn bestemd voor eindklanten. Dit zijn zowel particulieren als bedrijven. Wij beschikken over een eigen installatieteam en verzorgen ook de service na verkoop. Daarnaast werken we eveneens samen met een (internationaal) netwerk van partners en/of dealers die de producten integreren in de totaaloplossingen voor toegangscontrole bij hun klanten.

Domain icon Fabrikant/ Producent

BAM BORMET

Ambachtstraat 1137

3850 Nieuwerkerken - België

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    11 – 50

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1974
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Activiteiten van

  • Automatische deuren en toegangscontrolesystemen
  • slagbomen
  • automatisering voor schuifpoorten
  • Speedgate
  • automatisering voor poorten met vleugels
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis