TACKER PLAZA

Nederland

Warehouse icon Groothandelaar

TACKER PLAZA
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

rolnagels RVS 2.1×32 mm 12 rollen van 350 nagels in een doos van 4200 stuks €71,95 rolnagels RVS 2.1×45 mm 8 rollen van 350 nagels in een doos van 2800 stuks €67,30 rolnagels RVS 2.1×50 mm 8 rollen van 350 nagels in een doos van 2800 stuks €86,75 kijk voor meer maten op de website van tackerplaza Rolnagels bij tacker plaza. Rolnagel/coilnails van de beste kwaliteit koop je natuurlijk bij tackerplaza met de goedkoopste rolnagels in Nederland nergens anders goedkoper en met de beste Europese kwaliteit. Tacker plaza is een onderdeel van palletplaza en pallet en kist producent waar jaarlijks meer dan 60 miljoen rolnagels worden gebruikt voor het maken van houten verpakkingen daarom hebben wij de beste inkoop bronnen in Europa tegen de beste prijzen direct van de fabrieken. Wij weten ook natuurlijk dat het zeer belangrijk is om met de juiste kwaliteit rolnagels te schieten. Wij kunnen leveren o.a. Max, Bostisch en vele andere merken.

Een offerte aanvragen

Nederland

Rolnagels Coilnails koop je bij tacker plaza met de grootste voorraad aan coilnails Tacker Plaza verkoopt alleen rolnagels van de beste kwaliteit wij kopen onze rolnagels coilnails in uit Europese fabrieken zodat wij weten dat de kwaliteit goed is omdat Tacker Plaza een onderdeel is van Pallet plaza groothandel en fabriek in pallets weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om met de juiste tackers en coilnails pallets te produceren ..omdat Pallet plaza een paar volle auto’s per maand aan rolnagels gebruikt hebben wij besloten om zelfs de spijkers te importeren zodat we een deel op de markt kunnen zetten tegen een scherpe prijs Ook verkoopt Tacker Plaza RVS nagels, gegalvaniseerd rolnagels in verschillende afmetingen en soorten Ook voor Tacker van de beste kwaliteit en prijs kunt u mij Tacker Plaza terecht Kunt u niet de juiste maat/type vinden, bel 0800-9999888 of mail naar info@tackerplaza.nl en wij gaan bij onze contacten langs.

Een offerte aanvragen

Nederland

Gewicht tacker: 2,3 Kg Verwerkt coilnails van 32-65MM Instelbare luchtuitlaat Instelbare diepte inslag Preventie tegen dubbel schieten (anti dribbel) Magazijncapaciteit: 350 draadgelaste nagels Luchtverbruik: 1,54 liter per schot bij 7 bar Schot voor schot spijkeren en repeterend spijkeren Ook voor RVS, gips, beton en metaalnagels De nieuwe MAX CN565S2 is de opvolger van het topmodel van MAX; de CN565S . Dit apparaat heeft een aantal onderscheidende kenmerken waaronder een kleiner frame, en meer kracht (6,8%). Ook heeft de CN565S2 ten op zichtte van zijn voorganger een smallere neus en contact arm waardoor de inslag ofwel beschadiging aan het hout tot een minimum wordt teruggebracht. De afdruk van de slagpen is bij het werken met deze tacker minimaal. Daarnaast beschikt de Max cn565s2 over een anti-vuilfilter, instelbare luchtuitlaat, diepte-instelling, en een preventie tegen dubbel schieten.

Een offerte aanvragen

Nederland

MAX coilnailers zijn te koop bij Tacker plaza. De Max coilnailers zijn tackers voor professioneel gebruik. De max tacker worden gebruikt in de industrie en bouw en zijn van top kwaliteit en gaan lang mee. Toepassingen van onze tackers: Muur, plafond en dak beplating, Gipsplaat, Algemeen constructie werk, Ondervloeren op hout, Panlatten, pallets en kisten. Onze compressors zijn 10 bars, en ultralicht, olievrij en makkelijk hanteerbaar, met een volume van 10 liter dankzij een dubbele 5 liter tank. Deze compressor dient niet/amper gecontroleerd te worden, vergt weinig onderhoud en is snel gebruiksklaar. Mocht u op zoek zijn naar een speciale tacker/compressor en deze staat niet op onze site stuur een mail naar info@tackerplaza.nl of bel 0800-9999888 en wij gaan voor u op zoek.

Een offerte aanvragen

De specialist voor coilnails, Tackers, Compressoren en accessoires, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Tacker Plaza hebben een jaren lange ervaring in de pallet en kisten industrie, en wij zijn onderdeel van Pallet Plaza. Hierdoor weten wij als geen ander wat de juiste coilnails en tackers voor u zijn. Onze coilnails en tackers zijn van een zeer goede en degelijke kwaliteit, omdat wij in onze productie fabriek zelf met deze werken. De coilnails zijn van Europese kwaliteit. Of u nu blanke, RVS of gegalvaniseerde coilnails zoekt, u vindt ze bij ons. Mocht u op zoek zijn naar een speciale maat en deze staat niet op onze site stuur een mail of bel en wij gaan voor u op zoek. Onze tackers zijn van een zeer goede en degelijke kwaliteit. Wij kunnen leveren o.a. Max, Bostisch en vele andere merken. De Meeste Producten hebben wij op voorraad Afhalen op ons DC in Almere is ook mogelijk van maandag t/m vrijdag. Met een DC van meer dan 12.000 m2 en meer dan 100.000 artikelen kunnen wij bijna elke artikel direct uit voorraad leveren door heel Europa. Wij leveren Alleen Coilnailers en Coilnails van de beste kwaliteit onze Rolnagels kopen wij direct van de fabrieken in Europa Onze Tackers en rolnagels zijn voor professioneel gebruik en verkopen wij direct aan de aannemer, bouw, dak en tuin industrie houten verpakking industrie Het Tacker Plaza Team

Domain icon Groothandelaar

TACKER PLAZA

Draaibrugweg 2

1332 AC Almere Buiten - Nederland

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    11 – 50

Organisatie

  • Hoofdactiviteit
    Groothandelaar

Activiteiten van

  • Handgereedschap zonder motor voor houtbewerking
  • tackers
  • coilnailers
  • coilnails
  • spoelnagels
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis