RECORD EXPRESS - Expert in logistics, delivery and distribution

België

Office Building Outline icon Dienstverlener

RECORD EXPRESS
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

België

De express dienst zonder tussenpersonen biedt u de garantie van een levering op maat, zonder tussenstops van de chauffeur. Het is een snelle, veilige manier om al uw pakketten af te leveren. Het gaat niet alleen om het bestellen van een standaardlevering, maar ook om het bouwen van een transportoplossing met een sterke en ervaren partner die uw behoeften begrijpt. Record Express heeft een expertise opgebouwd in het ophalen en afleveren van uw zendingen van hoge waarde, zoals medisch materiaal, monsters, reserveonderdelen, mock-ups, enz. Wij hebben de eisen van snelheid en betrouwbaarheid in onze procedures geïntegreerd en ons eigen wagenpark van chauffeurs opgeleid om aan deze eisen te voldoen. Wij hebben een toegewijd team dat 24/7 voor u klaar staat. Online of per telefoon, wij staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Een offerte aanvragen

België

Uw transportactiviteiten uitbesteden betekent een solide partnerschap opbouwen met een gespecialiseerde dienstverlener die over een eigen wagenpark beschikt en met gekwalificeerde chauffeurs werkt die aan de wettelijke voorschriften voldoen. U profiteert van de voordelen van een hoogwaardige dienstverlening zonder de rompslomp van personeel of wagenparkbeheer. Door uw transportactiviteit toe te vertrouwen aan een externe partner, wordt uw onderneming bevrijd van alle verplichtingen die verbonden zijn aan de rekrutering, de opleiding en het beheer van het rijdend personeel. Uw bedrijf hoeft zich geen zorgen meer te maken over salarissen, vakantiedagen en ziekteverlof. Record Express zorgt ervoor dat de wettelijke verplichtingen worden nageleefd en stelt uw bedrijf toegewijde chauffeurs ter beschikking die werken volgens de methodes die u hebt vastgelegd. U kunt het aantal chauffeurs dat u nodig hebt op elk moment aanpassen zonder dat u een opzegvergoeding hoeft te betalen, enz.

Een offerte aanvragen

België

De kwaliteit van de "last mile delivery" is een garantie voor het imago van uw bedrijf. Wij zijn ons ervan bewust dat de laatste kilometer het laatste contact is dat uw klant met uw bedrijf heeft wanneer hij online winkelt. Daarom hebben wij een dienst op maat ontwikkeld die is aangepast aan uw behoeften en aan de tevredenheid van uw klant. Dankzij onze eigen vloot van chauffeurs, is er geen tussenpersoon. Record Express controleert de volledige logistieke keten. Bij ons zijn uw pakketten in goede handen tot ze de eindontvanger bereiken. Profiteer van onze expertise in de "last mile" in B2B en B2C voor de tevredenheid van uw klant: -Planning van leveringsafspraken -Optimalisatie van routes en vermindering van onze koolstofvoetafdruk -Al uw leveringsinformatie in real time -Een toegewijd klantenserviceteam dat voortdurend in contact staat met uw klanten Online of per telefoon, wij staan tot uw beschikking om al uw vragen te beantwoorden

Een offerte aanvragen

België

Uw zware en volumineuze pakketten worden op de best mogelijke manier bij uw klanten afgeleverd. Record Express neemt de tijd om uw behoeften te analyseren en biedt u een oplossing op maat voor de levering van zware en volumineuze pakjes bij uw klanten thuis. Wij zorgen voor alle logistieke diensten, van de ontvangst van uw producten tot de levering bij uw klanten thuis. U profiteert van volledige traceerbaarheid van bestellingen, realtime rapportage en monitoring van uw KPI's. Een dienst met een hoge toegevoegde waarde: - Afspraak maken - Levering van de gekozen kamer - Levering met 2 man - Uitpakken - Weekend levering - Montage, kleine installatie - Avondlevering - Beheer van het rendement - Afvalverwijdering Wij zijn online of per telefoon bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden

Een offerte aanvragen
Français Bekijk de 9 producten English Bekijk de 5 producten

Record Express, dat al bijna 30 jaar in Brussel gevestigd is, is een belangrijke speler op het gebied van logistiek en transport in België en Europa. Bij Record Express, bent U ons uitgangspunt.Wij nemen de tijd om uw behoeften te analyseren en u een oplossing op maat aan te bieden.Samen bouwen we de juiste oplossing voor u en passen die zo vaak als nodig aan. Uw bedrijf kan rekenen op een toegewijd team dat uw eisen volledig begrijpt en zeer snel kan reageren op eventuele wijzigingen. Wij hebben onze eigen chauffeurs opgeleid om te voldoen aan de eisen van snelheid en betrouwbaarheid voor een naadloze levering van uw zendingen met een hoge toegevoegde waarde, zoals medische apparatuur, monsters, reserveonderdelen, enz. Wij zorgen ook voor de volledige logistieke keten en de "last mile" levering van zware en omvangrijke pakketten zoals sofa's, keukenmeubelen, huishoudelijke apparaten, enz. Bij Record Express weten wij dat uw klanten veeleisend zijn en dat een veilige en snelle levering de sleutel is tot een vertrouwensvolle zakenrelatie. Dankzij onze eigen vloot van gekwalificeerde chauffeurs, ons toegewijd platform voor het opvolgen van uw leveringen en onze dienst na verkoop, kunt u uw leveringen met het volste vertrouwen uitbesteden.

Documenten

Domain icon Dienstverlener

RECORD EXPRESS

Rue de la bienvenue 13

1070 Anderlecht - België

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    51 – 100

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1992
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Dienstverlener

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Europees

Afleverzones

Activiteiten van

  • Expressbesteldiensten
  • dringende leveringen
  • distributie van waren
  • transport van meubels
  • medicijnentransport
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis